Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

....θερμοκρασία συναισθημάτων ..!!!

....οταν η σιγουριά προσπερνά την αμφιβολία και βαδίζει υποβοηθούμενη από κυλιομενο διάδρομο με ημερομηνία λήξης , οταν το χαμόγελο σκαλώνει σε ανύποπτη στιγμή και ως κάδρο ξεχασμένο στο προθάλαμο της λησμονιάς σηματοδοτεί γεγονότα και δράσεις μας , οταν η σκόνη του χρόνου σμίγει στο εκθαμβωτικό βλέμμα και παρενοχλεί την ορατότητα συμβαίνει μια μαγική στιγμή και αποκαθίσταται η θερμοκρασία των συναισθημάτων !
Ηθικός αυτουργός???
Ενα πέρασμα ...μια καλημέρα ... ενα κοίταγμα ...ενα ηλιοβασίλεμα .. ενας περίπατος ...μια αισιόδοξη αυρα ... ενα αεράκι ελπιδοφόρο που κανακεύει τα ονειρα μας .
Στιβαγμένα ονειρα σκόρπια γύρω μας αλλά και μέσα μας , ονειρα ανομολόγητα και ανείπωτα , απλωμένη " μπουγάδα " καλοπλυμένων ρούχων στο ρετιρέ των ανησυχιών μας .
Απλωμένη στο ρυθμό του ζιγκ --ζαγκ διψασμένη για αεράκι και ηλιο ...!
Οταν το χαμόγελο σκαλώνει σε ανύποπτη στιγμή λες και ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου εισβάλλουν στον ορίζοντα μας φλερτάροντας εντονα με την θερμοκρασία των συναισθημάτων ...!!!
.....κυρ...σαμ...
......ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ .....Ανατολικος fm 95,8 ...κάθε Τετάρτη 8.00μ.μ.-10.00μ.μ. www.anatolikosfm.gr www.onradio.gr .....καλή ακρόαση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου