Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΟΙ MARAVEYAS ILEGAL και ο Πάνος Μουζουράκης LIVE ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



ΝΑΥΠΛΙΟ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | 21.30 | ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 ΕΥΡΩ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ INDIESHOP | 2752026941

ΨΙΛΙΚΑ ΧΡΟΝΗΣ | 2752024845

GOODIES

CIRCULO CAFÉ | 2752047090

ΑΡΓΟΣ

ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ | ΝΙΚΗΤΑΡΑ 5 | 2751021503

GALA ΚΑΦΕ |2751063473

ΝΕΑ ΚΙΟΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΝΩΣΗ |2751052424

ΤΟΛΟ

ΑCCESSORIES MARYS |6988111595



Οι MARAVEYAS ILEGAL και ο Πάνος Μουζουράκης, πολυμορφικοί καλλιτέχνες και αγαπημένοι τραγουδοποιοί, απογειώνουν με τις μουσικάρες τους την Πελοπόννησο και περιμένουν τους φίλους τους σε 4 δυνατά live

Maraveyas Ilegal – Πάνος Μουζουράκης: Είναι ταλαντούχοι. Απίστευτα δημιουργικοί και επικοινωνιακοί με ένα απρόβλεπτο και χαρισματικό τρόπο. Είναι δυο καλλιτέχνες που με το πάθος τους για τη Μουσική έχουν αναγνωριστεί ως «το νέο αίμα» στα μουσικά μας πράγματα. Φιλτράροντας τις επιρροές τους από έθνικ ήχους και ρετρό ατμόσφαιρες, έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικά σημερινό ήχο … τον οποίο περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό!

Φέτος το καλοκαίρι δημιουργούν το πιο ζωντανό και τρελλό μουσικό δίδυμο και επιλέγουν την Πελοπόννησο για τέσσερις και πολύ δυνατές εμφανίσεις. Με δυο ντραμς, με μια παρέα απογειωμένων μουσικών και με απελευθερωμένη διάθεση, Μουζουράκης και Μαραβέγιας θα παίξουν μουσικάρες και θα κάνουν με τα 4 live τους στην Πελοπόννησο να αλλάξει παντελώς η ιδέα που έχουμε για την έννοια «καλοκαιρινή συναυλία». Τα συστατικά είναι κέφι, χορός, επικοινωνία…. όλη η συναυλία μια παρέα!

MARAVEYAS ILEGAL – ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ | ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….

Σημειώστε ημερομηνίες:

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Maraveyas Ilegal & Πάνος Μουζουράκης ξεσηκώνουν το Ξυλόκαστρο στις 17 Αυγούστου και περιμένουν τους φίλους τους από τη βόρεια Πελοπόννησο. Αφήστε ξαπλώστρες, κουβαδάκια, play station και ραντεβού στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής [δείτε σημεία προπώλησης πιο κάτω].

ΝΑΥΠΛΙΟ: Maraveyas Ilegal & Πάνος Μουζουράκης απογειώνουν το Ναύπλιο στις 19 Αυγούστου. Αργολίδααααα! Σε περιμένουμε! Όλοι χωράνε στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου! Το πάρτυ ξεκινάει στις 9 και μισή. [δείτε σημεία προπώλησης πιο κάτω].

ΣΠΑΡΤΗ: Maraveyas Ilegal & Πάνος Μουζουράκης στο ωραιότερο θέατρο της Ελλάδας! 26 Αυγούστου, Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, ένας απίστευτος χώρος, ένα απίστευτο σκηνικό και η υπόσχεση για ένα απίστευτο… κέφι. Λακωνία σου ερχόμαστε! [δείτε σημεία προπώλησης πιο κάτω].

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Maraveyas Ilegal & Πάνος Μουζουράκης: Σαν παν στην Καλαμάτα στις 9 του Σεπτέμβρη … θα γίνει Ο χαμός! Μαζί τους οι φευγάτοι Burger Project!

ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 12 ΕΥΡΩ; …. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

MARAVEYAS ILEGAL – ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Οι δυο τους δημιούργησαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, το "Φίλα με ακόμα" ενώ ο καθένας τους έχει στο ενεργητικό του πλήθος τραγουδιών. "Το σαλάμι", "Μαθαίνω να αγαπώ", "Δώσε σημασία", "Μικρή μου μάγισσα", "Τώρα αυτό πως να στο πω" και "Θεές γοργόνες" είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που έχουν την καλλιτεχνική υπογραφή του Πάνου Μουζουράκη, ενώ τα "Ασε με να μπω", "Δεν ζητάω πολλά", "Δυο γυναίκες", "Που να βρω μια να σου μοιάζει”, "Σαν ταξιδιώτης", και "Δεν με πείθεις" είναι από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια με τη γνωστή "έθνικ" διάθεση και τον διονυσιακό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου