Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών ανά την Ελλάδα, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στην Αθήνα και στην "Τεχνόπολις", την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου.
Η εμφάνισή του στον Λυκαβηττό τον Ιούλιο έγινε sold out και γέμισε ασφυκτικά το θέατρο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Μαζί του, πάντα οι εξαιρετικοί μουσικοί του.
Με έμφαση στη χαρά της συνάντησης, στη σημασία του να μοιράζεσαι, στο διονυσιασμό κάθε live, ο Σωκράτης Μάλαμας από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα βρίσκεται συχνά κοντά στο κοινό του, που εδώ και 20 χρόνια τον ακολουθεί πιστά, σαν μία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά.
Πάντα άμεσος, ανεπιτήδευτος, παθιασμένος και ουσιαστικός, ο Σωκράτης Μάλαμας με τη μπάσα φωνή του, τους εγκεφαλικούς στίχους, τις άλλοτε υπόγειες κι άλλοτε πηγαία λαϊκές μελωδίες του συσπειρώνει γύρω του πραγματικούς οπαδούς και ασκεί γοητεία μοναδική.
Δεν χάνει ποτέ ωστόσο το ήθος και το προσωπικό του στίγμα, τόσο στα live όσο και στην δισκογραφία του. Τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του “Πέρασμα” σε στίχους του Άλκη Αλκαίου (με τη συμμετοχή της Μελίνας Κανά) θα βρίσκονται ανάμεσα σ'αυτά που θα ακουστούν στον Λυκαβηττό, δίπλα σ'αυτά από τους πρώτους του δίσκους, τις “Ασπρόμαυρες ιστορίες”, τα “Παραμύθια”, τον “Κύκλο” και τόσα άλλα που έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών ή έχει γράψει για άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου