Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΣΑΒΙΝΑ ΓΑΝΝΑΤΟΥ



Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι σε τόπο και χρόνο, με όχημα τα τραγούδια και τις μουσικές του κόσμου θα παρουσιάσει η Σαβίνα Γιαννάτου μαζί με τους Primavera en Salonico την Πέμπτη 7 Απριλίου στο Μετρό.

Το πρόγραμμα της συναυλίας στο Μετρό αποτελείται από επιλεγμένα τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο, έτσι όπως παρουσιάζονται στους δίσκους της Παναγίες του Κόσμου, Τραγούδια της Μεσογείου, ʼνοιξη στη Σαλονίκη, Terra Nostra, Sumiglia και άλλα, ενορχηστρωμένα και εκτελεσμένα με έναν σύγχρονο και πολλές φορές απρόβλεπτο τρόπο. Φυσικά δεν θα λείψει και το στοιχείο του παραδοσιακού και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού ανάμεσα στη φωνή και τα όργανα, καθώς και ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός της Σαβίνας Γιαννάτου. Επίσης θα παρουσιαστούν και τα καινούρια τραγούδια από την επερχόμενη συνεργασία της Σαβίνας Γιαννάτου και των Primavera en Salonico.

Οι Primavera en Salonico είναι οι Γιάννης Αλεξανδρής στην κιθάρα, Κώστας Βόμβολος στο κανονάκι, ακορντεόν, καλίμπα, ταμπουράς, Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί, Κώστας Θεοδώρου στα κρουστά, Χάρης Λαμπράκης στο νέι, φλογέρα, Μιχάλης Σιγανίδης στο κοντραμπάσο.

Πληροφορίες
Μουσική σκηνή Μετρό, Κάλβου 83, Γκύζη

Φροντίζοντας και την ψυχαγωγία σας,
Αθηνά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου