Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

PON PON ROSE

Αποφάσισα να μην ασχοληθώ καθόλου με την πολιτική επικαιρότητα που είμαι σίγουρη ότι θα με οδηγήσει σε εκτεταμένα μπινελίκια και επιλέγω την κατηγορία "Κοσμικά". Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει σοβαρότατο ζήτημα στην ελληνική σόου μπιζ και επιτέλους κάποιος θα πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό! "Μια από τις μεγάλες συγκινήσεις του πρώτου Dancing with the stars ήταν η αναμονή κάθε εβδομάδα του νέου look της παρουσιάστριάς του, Ζέτας Μακρυπούλια... μπορεί να σχολιάστηκε αρνητικά για κάποιες εμφανίσεις που θεωρήθηκαν κάπως extreme, αλλά την πάντα διψασμένη για νέα πράγματα stylista δεν την απογοήτευσε η Ζέτα".

Παρέμβαση έκανε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, κομμωτής της Ζέτας Μακρυπούλια, ο οποίος απαντά στους επικριτές του, πως "ο καθένας μπορεί να έχει άποψη για τα χτενίσματα που βλέπει και είναι λογικό να μην αρέσουν όλα σε όλους".

Σάλο εν τω μεταξύ έχουν προκαλέσει τα υπονοούμεναπου άφησε ο Α. Ρέμος σε ραδιοφωνική παρέμβασή του, με αφορμή το τραγούδι «Κλειστά τα στόματα» που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το αφιερώνει σε μία γυναίκα που τον πλήγωσε πολύ: "Το τραγούδι μιλάει για έναν έρωτα που ενώ ξέρεις πως θα σε πληγώσει και πως είναι λάθος να τον ζήσεις ή να τον ξαναζήσεις, εσύ θέλεις να πέσεις στη φωτιά γι αυτόν κι ας ξέρεις πως θα σε πληγώσει πολύ".

Παρακολουθώ συγκλονισμένη το δράμα που εκτυλίσσεται σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη, την ίδια στιγμή που η διεθνής κοινότητα ασχολείται με ποταπά άνευ αξίας θέματα, όπως η Ιαπωνία και η Λιβύη.

Μετά τιμής,
Αναΐς (από το Παναής)

ΥΓ. Η προσφιλής σας Τζούλια υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση στην περιοχή της κοιλιάς.