Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Palabras Aire...

Άντε βρε, του χρόνου η παρέλαση θα είναι για την επιμήκυνση...

Πέρασαν οι γερμανικές προτάσεις στη σύνοδο κορυφής (σιγά την έκπληξη) και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τον Ιούνιο.

Οι Ιάπωνες φαίνεται ότι χάνουν τον έλεγχο και τα επίπεδα ραδιενέργειας σε έναν αντιδραστήρα αυξάνονται δραματικά, 10.000.000 φορές πάνω από το κανονικό... Κατόπιν οι Ιάπωνες διόρθωσαν, είπαν ότι έκαναν λάθος στις μετρήσεις τους και πως τα επίπεδα ραδιενέργειας δεν είναι τόσο υψηλά. Μάλιστα...

Ήμαρτον Κύριε, είναι δυνατόν να επιτρέπεις στους δούλους Σου να κλείνουν το κέντρο της Πρωτεύουσας για την Κάρτα του Πολίτη;

Εξετάζεται, λέει, το ενδεχόμενο εξεταστικής για τα υποβρύχια. Γιατί; Για να έχει την τύχη της Siemens και του Βατοπεδίου; Καλύτερα να το ξεχάσουμε.

Έχει συγκέντρωση σοσιαλιστών ηγετών στην Αθήνα. Μόνο Ευρωπαίων. Αν ήταν διεθνής συγκέντρωση σοσιαλιστών θα είχε έρθει και ο εισαγγελέας από τη Χάγη.

Δεν έφταναν οι φήμες και οι διηγήσεις σχετικά με τα «άγρια» bunga bunga πάρτυ που οργάνωνε ο μερακλής Σύλβιο, τώρα βγήκαν στο φως και φωτογραφίες. Πάντως, ο 74χρονος "γερόλυκος της ακολασίας" αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι είναι "πολύ γέρος για να κάνει τόσο πολύ σεξ…". Μια από τις συνοδούς που συμμετείχαν στα εν λόγω πάρτι ως χορεύτρια της κοιλιάς, επιμένει πως ο Μπερλοσκόνι της εκμυστηρεύτηκε ότι εμπνεύσθηκε τα πάρτι του από τα αντίστοιχα του Μουαμάρ Καντάφι!

Στη Μονόπολη των ισχυρών, ο Καντάφι έχασε μερικές πόλεις.

Προχθές ήταν που έπρεπε να σβήσουμε τα φώτα για μία ώρα σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και εξοικονόμησης ενέργειας. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε πιο μπροστά από τον υπόλοιπο πλανήτη. Εδώ μας έχουν αλλάξει τα φώτα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να βγάλει ανακοίνωση ο Πάγκαλος καταγγέλλοντας πως το Earth Hour είναι συμμορία του Τσίπρα με σκοπό να πέσει στις σκάλες μες στο σκοτάδι.

Μεγάλη διαδήλωση στην Βρετανία για τα μέτρα λιτότητας. Πάνω από 250 χιλιάδες άνθρωποι. Αλλά τι περιμένεις από τους ξενέρωτους Άγγλους. Δεν αγαπάνε καθόλου φαίνεται την πατρίδα τους και το καλό των τραπεζών τους. Ούτε σκέφτονται την εικόνα που θα έχουν οι άλλοι λαοί για αυτούς. Α πα πα...

Στο μεταξύ στην Ελλάδα της κρίσης σχηματίστηκαν ουρές για το ipad 2...

Αααα, όλα κι όλα δεν μπορώ να πω… Η Apple για άλλη μια φορά πρωτοπορεί: Η εφαρμογή "Royal Wedding 2011" για το iPad παρέχει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το γάμο του πρίγκιπα William και Kate Middleton και θα προσφέρει ζωντανή ενημέρωση με τις φωτογραφίες του ζεύγους. Δεν γνωρίζω μήπως αν πληρώσετε κάτι παραπάνω έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε live μέσω του Royal Wedding 2011 app με ποιους τρόπους ο πρίγκιπας William θα εκτελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα την πρώτη νύχτα του γάμου…

Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται γιατρέ εδώ πέρα, είναι επειδή εσύ έχεις 5 εκατ. ευρώ στην τράπεζα και τώρα θα πληρώσεις πρόστιμο.

Σε χίλια κομμάτια χωρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να είναι παρών σε όσες περισσότερες παρελάσεις ανά την Ελλάδα για να γιουχάρει τα κυβερνητικά στελέχη. Τελικά αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να έχει κάποια ψυχιατρική εξήγηση. Μήπως τελικά όλοι κρύβουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ μέσα μας; (κατά το: όλοι κρύβουμε έναν δολοφόνο μέσα μας). Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν κρύβουμε μέσα μας έναν μπουμπούκο. Θα ακούγονταν. Και θα μας τρέλαινε.

Το'πε, το'πε ο Πορτογάλος ότι θα πληρώσει κι' άλλος!

Με εκτίμηση,

Αθηνά…