Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

PON PON ROSE

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Είμαι η Αναΐς και τελώ σε κρίση. Δε φτάνει που για μία ακόμη μέρα και δη μέσα σε περίοδο εκπτώσεων είμαι έγκλειστη στην οικία μου παρέα με μαστόρια (όχι, όχι δεν είναι βρώμικη φαντασίωση, είναι απλώς βρώμικη υπόθεση, σκέτη!), τώρα συμβαίνει και αυτό:
Σύμφωνα με τους "αστρολόγοι-κληρονομικό χάρισμα"
αλλάζω ζώδιο.
Ήτοι γίνομαι Παρθένος, που εντάξει, δεν είναι και το χειρότερό μου, αλλά όσο να' ναι τέτοιες αλλαγές από τη μια μέρα στην άλλη, σου κάνουν μια ψυχολογία που λένε και στα glossy περιοδικά.

Και ας πούμε ότι το ξεπερνώ, τόση ψυχανάλυση έχω κάνει... έρχεται όμως έτερο
το οποίο ανεβάζει τους προβληματισμούς μου στα ουράνια (μεταφορικώς ομιλούμε).

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο άρθρο:
"Σου έχει τύχει να γνωρίζεις έναν άντρα να ξεκινάτε μια σχέση και στο μήνα πάνω να αποδεικνύεται κάποιος άλλος; Ο δυναμικός αποφασιστικός άνδρας που σε διεκδίκησε να μεταμορφώνεται σε τρυφερό, αναποφάσιστο, που δεν παίρνει πρωτοβουλίες και σε κοιτά στα μάτια για να δει ποιο είναι το επόμενο βήμα; Αυτή η σεληνιακή μεταμόρφωση δεν αρέσει ούτε στους άνδρες. Αν με ελκύει μια γυναίκα πιο lolita, μέσα στο ροζ και το νάζι, θα ξαφνιαστώ να τη δω να κλείνει εισιτήρια για τους Metallica και να μετατρέπεται σε femme fatale. Και το αντίθετο... αν μια δυναμική γυναίκα με ιντριγκάρει, θα παραξενευτώ να την δω να βγάζει από μέσα της τη χαρωπή νοικοκυρά που θα ευχαριστήσει τον άνδρα του σπιτιού".

Απορίες:
Αν ακούς metallica είσαι femme fatale;
Αν φοράς ροζ στρινγκάκι απαγορεύεται να ακούς metallica;
Αν φτιάχνεις σπανακόπιτα είσαι αποτυχημένη εργασιακώς;
Αν είσαι επαγγελματίας απαγορεύεται να γουστάρεις να φτιάχνεις ντολμαδάκια;
Αν πρέπει να περιοριστείς τόσο πολύ για να αρέσεις στον μαλάκα γιατί δεν αυτοκτονείς καλύτερα;

Μετά τιμής
Αναΐς (από το Παναής)