Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

PON PON ROSE

ΠΟΣΑ UFO ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;
Ολόκληρη η ανθρωπότητα συντονισμένη στο επίσημο ανακοινωθέν της ΝΑΣΑ. Κάτι σχετικό με την εξωγήινη ζωή. Λες να βρήκαν κάτι ενδιαφέρον ή πάλι, όπως και τότε, κάποιο ψευτοβίντεο με πλάσματα βγαλμένα από τον πόλεμο των άστρων;

Η ώρα φτάνει εννιά και όλοι με κομμένη την ανάσα να περιμένουν τα μαντάτα. Και τελικά η συγκλονιστική πληροφορία μεταδίδεται μέσω των δορυφόρων με ταχύτητα φωτός.
Μικρόβια στον πάτο της λίμνης με το στοιχείο Αρσενικό στο είναι τους. Τι μου λες; Με ανατρίχιασες!

Και καλά οι τρίχες οι απείραχτες. Απλά σηκώθηκαν. Οι άλλες όμως, οι αποτριχωμένες, να προσπαθούν να σπάσουν τα δεσμά και όλο το δέρμα να πονάει σαν να θέλει όλο μου το μέσα να βγει έξω και να φωνάξει ΕΛΕΟΣ!!!

Τόσος ντόρος για το τίποτα. Ποιο μικρόβιο κύριοι; Ποια λίμνη; Ποιο αρσενικό και ποιο θηλυκό είναι τόσο απόλυτα UFO να ψηθεί στην ανυπαρξία της πληροφορίας σας;
Άσε που εγω, τους εξωγήινους, τους βλέπω καθημερινά, παντού. Ζουν και κινούνται γύρω μας. Και τελευταία πιστεύω και το άλλο. Έχει επιλέξει ο καθένας τους, έναν από μας και παίρνει μαθήματα και πληροφορίες. Για το πώς ζούμε, πώς επιβιώνουμε και πως σκεφτόμαστε. Για κοιτάξτε προσεχτικά γύρω σας. Θα τους καταλάβετε. Δεν είναι πράσινοι, κόκκινοι, μπλε. Ούτε έχουν μυτερά αυτιά και περίεργες μύτες. Είναι καθ’ εικόνα και ομοίωσή μας. Αλλά, αν και μόνο προσέξετε συμπεριφορές, θα το αντιληφθείτε το εξωγήινο αμέσως.

Είναι αυτό που στην αρχή σε γοητεύει και μετα σε κάνει και σκίζεις τα πτυχία σου. Και αναρωτιέσαι τελικά, μα μήπως είμαι από άλλον πλανήτη; Τι δεν καταλαβαίνω; Όχι, μην αποσυντονίζεσαι. Απλά έχεις να κάνεις με UFO.

Σαν τους κυρίους που μας είπαν τις αρλούμπες και εμείς με έτοιμη τη διάθεση να ψηθούμε, απλώς μείναμε άναυδοι τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοράσεις παρακαλώντας την κρατική τηλεόραση να πάει στο σπίτι της.

ΕΤ go home….

Μετά τιμής,
Αναΐς (από το Παναής)