Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

MEMPHIS NEWS

Πριν λιγο καιρο καποια παιδια μαθητες ειχαν βιασει μια μαθητρια καπου στην Ευβοια σε ενα χωριο με το ονομα Αμαρυνθο μεσα στις τουαλετες του σχολειου στη περιοδο των καταληψεων. Απεδωσαν την πραξη στη προκλητικοτητα της μαθητριας.
Οι κατηγορουμενοι ελληνες απο οικογενειες της τοπικης εξουσιας και το θυμα μια φτωχη μαθητρια που ταυτοχρονα δουλευε και ΞΕΝΗ.
Το δικαστηριο ανηλικων χαλκιδος εκρινε παμψηφει αθωους τους κατηγορουμενους. 4ο μαρτυρες κατεθεσαν υπερ των κατηγορουμενων αναμεσα τους και καποιοι εκπαιδευτικοι και απο τη μερια της κοπελας μονο η μητερα της.

Ευχομαι μια συμμορια μεταναστων (οχι οτι εχω τιποτα με τους ελληνες αλλα αυτο θα ποναει πιο πολυ) αφου πρωτα ληστεψει την ομαδα των αγοριων μετα να τους προσαρμοσει καυτους σιδερενιους δονητες στα οπισθια τους και με την τεχνη του τατουαζ να γραψουν στα ατριχα κολομερια τους "μας προκαλουσαν ...."και οσο για τους δικαστες που οπως παντα μοιρασαν τους νομους οπως ακριβως τους συμφερει να συρθουν με μισος σε παρτυ μαζοχιστων οπου και θα τους βιασουν αμετρητες φορες μικρα κοριτσια με ζωνες που μιμουνται το αντρικο μοριο κατω απο τους ηχους του μιξαρισμενου ειδικα γι αυτη την περιπτωση "προσοχη στο γοριλα" και με λουπα θα ακουγονται συνεχως οι παρακατω στίχοι:

Στρίγγλιζε κλαίγοντας ο δικαστής
στα διαλλείματα φώναζε μάνα
Φώναζε μάνα σαν τον φουκαρά
που χθες καταδίκαζε για ληστεία
Και για κοινό παραδειγματισμό
τον αποκεφάλισε στην πλατεία

Ο ELVIS ειναι ο πρωτος που θα παρει μερος σε ενα οργιο αλλα....... αν 7000 αποφασισουν να συνουσιασθουν μεταξυ τους και ενας πει οχι τοτε λεγεται βιασμος και σ' αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει πλειοψηφια.
Και ολοι αυτοι ονομαζονται σκατοκαθικια και οχι ελληνες...

καλα να περναμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου