Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Στάβλο στο Χιλιομόδι 11 Ιουλίου 2014

Ο Σωκράτης Μάλαμας βάζει τη δική του σφραγίδα στον ¨Χάρτη¨ των καλοκαιρινών συναυλιών και ξεκινά το μουσικό του ταξίδι, που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων.  Και αυτό το καλοκαίρι θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ροκ ακούσματα.
 Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας. Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον ¨Χάρτη¨. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.
              Απρόβλεπτος, τολμηρός και ¨ανοιχτός¨ στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και ¨πρέπει¨. Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 


Σωκράτης ΜάλαμαςΛαμπρινή Καρακώστα τραγούδι

Νίκος Μαγνήσαλης Κρουστά

Γιάννης Παπατριανταφύλλου Κοντραμπάσο

Φώτης Σιώτας Βιολί-Βιόλα

Κυριάκος Ταπάκης Λαούτο-μπουζούκιΗχοληψία Βαγγέλης Λάππας

  Γιάννης Ρούσσος

Φωτισμοί Λαζαρίδης Χρήστος-Πουφτής Βασίλης

Επιμέλεια σκηνής Δημήτρης ΚατέβαςΠαραγωγή Άρτυς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου