Σάββατο 3 Μαΐου 2014

... Παρακαλώ μη δέ(ρ)νεται τ ' όνειρο ! Γιατι η ζωή βλέπεται κι αλλιώς !



Ολα του μέσα ειναι κουβάρι που τυλίγει , ξετυλίγει , μπερδεύει , ξεμπερδεύει , πηγαίνει , έρχεται ανεξάρτητα ημέρας και ώρας . Επομένως ο επόμενος άνθρωπος , συν-άνθρωπος , βγάζει το σημειωματάρι του και υπογραμμίζει τις παρατηρήσεις του .
Ως εκκολαπτόμενος συγγραφέας οσμίζεται και αφουγκράζεται τους παλμούς της καρδιάς , καταλαβαίνει πως πρόκειται για μία ροκ εσωτερική διαδρομή , το καθρέφτισμα της οποίας αντανακλά και διοχετεύει την ενέργεια σε μια απόπειρα πνευματικής από-δρασης .
Επομένως ο επόμενος αυτός άνθρωπος θαρρείς πως εχει αναρτήσει στο χαμηλωμένο βλέμμα του , προειδοποιητική ταμπελίτσα ... " ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ". Πίσω απο το ημίφως των ματιών τεμάχια ζωής καταχωρημένα σε προσωπικές θυρίδες . Τα κρυφά και τα κρυμμένα αναδύονται απο το ημίφως των ματιών .
Επομένως στον επόμενο τόνο που η ώρα θα δείχνει μη-δεν ( 0 ) ειναι βέβαιο πως ο επίδοξος " συμποσιάρχης " - εμπορος ανθρώπινου πόνου - χειριστής τηλεοπτικού μενού , ταχτοποιεί και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το δημόσιο " γευμα " !
Τα κρυφά και τα κρυμμένα φανερά και μελετημένα " σερβίρονται " , οι αριθμοί ερωτοτροπούν με την τηλεθέ(α)ση !
Επομένως το επόμενο απροσδόκητο ημίφως στη σχισμή του ονείρου φεγγί-ζει το κουβάρι που συνεχώς τυλίγει ξετυλίγει μπερδεύει ξεμπερδεύει .....Και να που φθάνει στον ημιόροφο ! Εκεί οπου ο επόμενος υποψήφιος άρχων εγκλωβισμένος στο προσωπικό του " κυβερνείο " κωφεύει , σιωπά , αρνείται την επαφή με το φυσικό περιβάλλον , την πραγματικότητα , την μάχιμη αλήθεια , αγνοεί το περιεχόμενο και την ποιότητα των πράξεων .
Λέξεις όπως βυθός , βάρος , δεν βιώνονται με τις όποιες προσεγγίσεις , αντίθετα ως " χρήστες " της εξουσίας με ευκολία κάνουν χρήση την κυριολεκτική ερμηνεία των λέξεων βυθίζω , βαράω !
Επομένως στον επόμενο τόνο που η ώρα θα δείχνει πάλι μη-δεν (0) κύριοι τεως, νυν , μελλοντικοί υποψήφιοι " αρχοντες " του τόπου , διαχειριστές της εξουσίας και λοιποί "τροχονόμοι " της δημόσιας μοναξιάς , παρακαλώ θερμά μή δέ(ρ)νεται τ όνειρο !!!
Σας παραξενεύει ισως ... αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που ταξιδεύουν , απ την σχισμή των ονείρων τους , κάτω απο το ημίφως των ματιών ...
Υπάρχουν και άνθρωποι με άλλη σκέψη ... άλλή διαδρομή ... και φυσικά με ... ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ..! Συμβαίνει συχνά και παντού !!! Γιατί η ζωή βλέπεται κι αλλιώς !

                                                                                                  Κυριάκος Σάμιος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου