Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

...φιλόξενη χαραμάδα !!!

Περιμένοντας να χαράξει στον ορίζοντα εκείνη η νότα του τραγουδιου που η λάμψη του σε θαμπώνει μεν αλλά πριν κυλίσουν ελάχιστα δευτερόλεπτα σε απογειώνουν λες και φυτρώνουν φτερά στην ράχη της μνήμης .
Και νάμαι τώρα στα χνάρια του Ικαρου χιλιόμετρα κάθετα πάνω απο την γη φύλλο αιωρούμενο σκαλωμένο στο συννεφόκαμα . Κι ετσι πως με ταξιδεύει απο μέρη σε μέρη μια περίεργη μυρωδιά αποπνικτική αναδύεται απο παλαιικούς χάρτες " φορτωμένους " με χιλιάδες " ληγμένες " διαδρομές ! Κονιορτος σε σχήμα μανιταριού λες και " σκιτσάρει " την ηφαιστιογενή αναρθρη σκέψη ντυμένη στα χρώματα της " λάβας ".
Ο αγέρας με γυροφέρνει , με παρασέρνει σε αγνωστα χιλιόμετρα ενω που και που φροντίζει με τους στροβιλισμούς του ν απορροφα την πλήξη του ονείρου .!
Στην επόμενη στροφή μια φιλόξενη χαραμάδα υποδέχεται το φτεροκόπημα μου και ενας τεράστιος ηλιος απεγκλωβίζει το " σκάλωμα " . Αποθηκευμένες στιγμές ! Συρτάρια που ανοιγοκλείνουν με κωδικούς απαλλαγμένους απο ψυχρούς αριθμούς .Συρτάρια που ανοιγοκλείνουν με την θέρμη και την ζεστασιά των αισθήσεων !
...κυρ...σαμ...
( απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ... Τετάρτη 9.00μ.μ.--11.00μ.μ. ανατολικος fm 95,8 www.anatolikosfm.gr www.onradio.gr )

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου