Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τέσσερα προγράμματα από τα εργαστήρια του «Φουγάρου»

Τα Εργαστήρια του «Φουγάρου» ξεκινούν τέσσερα προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες. Για πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε
στην κ. Ρίτα Ζηκίδου, 27520.47370, 6940 295418 & info@fougaro-workshops.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Τα προγράμματα είναι:
Bασικό πρόγραμμα 1: party σχεδίου
Το ΦΟΥΓΑΡΟ ξεκινάει κύκλο μαθημάτων σχεδίου. Κάθε Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα στα εργαστήρια του ΦΟΥΓΑΡΟΥ συναντιόμαστε και σχεδιάζουμε με κέφι, κίνηση και μουσική. Αυτό είναι το party σχεδίου!
Το "βασικό σχέδιο 1" προετοιμάζει για τις Καλές Τέχνες, την Αρχιτεκτονική, τη Γραφιστική, το Σχέδιο Μόδας, την Ενδυματολογία-Σκηνογραφία, το Βιομηχανικό Σχέδιο, τη Φωτογραφία. Ανεξάρτητα από αυτά, απευθύνεται και σε οποιονδήποτε θέλει να ακολουθήσει το δικό του προσωπικό δρόμο στην τέχνη.
Πρόγραμμα: παιδιά από 11 ετών και ενήλικες
τις Παρασκευές, 18.00-20.00, έναρξη 24 Ιανουαρίου
Κόστος συμμετοχής:
ενήλικες 40€ για τον κύκλο 4 συναντήσεων. 10€ για μία συνάντηση,παιδιά και έφηβοι 32€, φοιτητές-Άνεργοι-Άνω των 65 ετών: 25€ (στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)
Τρισδιάστατες χρωματιστές κατασκευές
Με κέφι, φαντασία, γνώση και προσωπική έκφραση, δημιουργούμε και ταυτόχρονα προστατεύουμε με την τέχνη μας το περιβάλλον! Στo εργαστήριο κατασκευής τρισδιάστατων χρωματιστών μικρογλυπτών με την εικαστικό Γιάννα Καραγιάννη που ξεκινάει στο ΦΟΥΓΑΡΟ την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, ανακυκλώνουμε και χρησιμοποιούμε φαινομενικά άχρηστα υλικά όπως παλιά ξύλα, χαρτιά, εφημερίδες ,σύρμα και χρώματα που θα αποτελέσουν την κύρια πηγή έμπνευσης και θα ζωντανέψουν τα έργα μας.
Σε έναν κύκλο τεσσάρων συναντήσεων οι συμμετέχοντες, θα αναπτύξουν το γλυπτό τους και με κάποια διεργασία της επιφάνειας θα έχουν έναν ξεχωριστό καμβά για να δημιουργήσουν και να ζωγραφίσουν όποιο μοτίβο τους εκφράζει περισσότερο!
Πρόγραμμα: για έφηβους και ενήλικες
Πέμπτη (23, 30 Ιανουαρίου και 6,13 Φεβρουαρίου 2014) 19.00-21.00
Παρασκευή (24,31 Ιανουαρίου και 7,14 Φεβρουαρίου 2014) 10.30 -12.30
Kόστος συμμετοχής:
24€ ο κύκλος 4 συναντήσεων (στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)
Κατασκευή διακοσμητικής μάσκας με την τεχνική papier mache
Στο εργαστήριο κατασκευής διακοσμητικής μάσκας με την εικαστικό Γιάννα Καραγιάννη, τα παιδιά διασκεδάζουν, μαθαίνουν να εκφράζονται, γνωρίζοντας την τεχνική του πεπιεσμένου χαρτιού και δημιουργώντας με ανακυκλώσιμα και οικολογικά υλικά. Θα χρησιμοποιήσουν χαρτόκουτα, εφημερίδες, κλαδάκια, ξεραμένα φυτά, χρώματα! Με την φαντασία τους πλάθουν τους δικούς τους παραμυθένιους χαρακτήρες και εκπέμπουν το δικό τους μήνυμα!
Σε κύκλο 4 συναντήσεων με διάρκεια 1 ώρας και 30', παιδιά ηλικίας 8-14 θα φτιάξουν τη δική τους διακοσμητική μάσκα, πρωτότυπη και επίκαιρη στα πρόθυρα των αποκριών!
Πρόγραμμα: Σάββατο (25 Ιανουαρίου και 1,8,15 Φεβρουαρίου 2014) 11.00-13.30
Κόστος συμμετοχής:
24€ ο κύκλος 4 συναντήσεων (στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)
Μάσκα-προσωπείο
Το καλούπι του προσώπου μου -κάθε ένα μοναδικό- μου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσω την δική μου μάσκα. Μπορώ να το ζωγραφίσω προσπαθώντας να αποδώσω πιστά το πρόσωπο μου (ρεαλιστικά) ή να το μεταμορφώσω σε ένα άλλο πρόσωπο. Το ΦΟΥΓΑΡΟ σας καλεί σε δύο δίωρες συναντήσεις για να φτιάξετε την δική σας μάσκα-προσωπείο!
Πρόγραμμα: από 16 ετών και ενήλικες
Παρασκευή 24 και 31 Ιανουαρίου, 20.30-22.30
Κόστος συμμετοχής: 10€ για μία συνάντηση (στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου