Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Παράσταση των φοιτητών για φιλανθρωπικό σκοπό

Το πολυαγαπημένο παραμύθι «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι», σε σκηνική μεταφορά της περίφημης ταινίας του Walt Disney, μετά την επιτυχημένη παράσταση του Μαΐου, επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου Τριανόν από τη θεατρική ομάδα «Μήλο».
Η παράσταση θα παρουσιαστεί δύο φορές στις 15 Δεκεμβρίου χωρίς εισιτήριο, με αποκλειστικό αντίτιμο την προσκόμιση τροφίμων μακράς διάρκειας με στόχο τη συγκέντρωση και διάθεσή τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο σκηνοθέτης Πρόδρομος Μεζόπουλος ζωντανεύει την ιστορία της Χιονάτης σε μια παράσταση γεμάτη χρώματα κι ευαισθησία παρασύροντας στον κόσμο των παραμυθιών μικρούς και μεγάλους.
Η θεατρική ομάδα «Μήλο» δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2013 στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεατρική Παραγωγή» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στην πόλη του Ναυπλίου με την παρουσίαση της παράστασης «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι» στις 19 Μαΐου αποσπώντας θετικές αντιδράσεις τόσο από τους φοιτητές όσο και από τους κατοίκους του Ναυπλίου.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία Πρόδρομος Μεζόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια Ελένη Μιχαηλίδου
Εικαστικά – Γραφιστικές εφαρμογές Αναστασία Κυριακοπούλου
Σχεδιασμός φωτισμού - Μουσική επιμέλεια Βάσω Στεργίου
Μακιγιάζ – Styling Σάντυ Μποφιλάκη
Διανομή Χριστίνα Αθανασοπούλου, Ευγενία Κεφαλωνίτη Άννα-Μαρία Μουντρίχα, Αντωνία Παγκάλου, Αποστόλης Κόκκαλης, Σίμος Τζίτζης, Ειρήνη-Νίκη Τάχου, Χαρά Δήμα, Αλίκη Μεντζέλου, Σπύρος Ασημένιος, Θέμης Νικολάου, Μαρίνος Σωκράτους, Κυπριανός Γεωργής, Στέλιος Κουλετάκης, Στράτης Δάνος, Θέμις Χριστοδούλου.
1η Παράσταση: 20.00 / 2η Παράσταση: 22.00
Διάρκεια: 60' Είσοδος μόνο με κράτηση
Το αντίτιμο της παράστασης είναι η προσκόμιση τροφίμων μακράς διάρκειας με στόχο τη συγκέντρωση και διάθεσή τους από το θίασο, για φιλανθρωπικό σκοπό
Πληροφορίες – Κρατήσεις
Τηλ: 698 38 54 609 & 694 66 08 321

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου