Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

πρεμιέρα για το ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ .... !

..Στο λιγοστό χρόνο που του ειχε απομείνει το βλέμμα του πέφτει πάνω στα πηχιαία και λουσμένα με το " υδωρ " της καθημερινότητας πρωτοσέλιδα των εφημερίδων . Ωρα αιχμής ! Το ιδρωμένο πρόσωπο του περιπτερά καδράρεται και αμείνεται τρόπο τινά στις ερωτήσεις των περαστικών .
Μοναξιά και μοναχικότητα τραμπαλίζεται στο μέσον της πλατείας . Συντροφιά στο παιχνίδισμα της ανωνυμίας το ραδιοφωνάκι στέκει λαλίστατο , ανάμεσα στα μικροκαμωμένα πολύχρωμα πακέτα . Ευεργητική στιγμή ! Στιβαγμένες πρόχειρες σημειώσεις " καρφιτσωμένες " στο ημερολόγιο αναμοχλευουν και απομακρύνουν την λήθη των μελλοντικών πεπραγμένων . Στο άνω και κάτω άκρο του χαρτιού δεσπόζει η υπενθύμηση .... ΤΕΤΑΡΤΗ 9.00μ.μ-- 11.00 μ.μ. μη ξεχάσω ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ..... ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 στιγμές ραδιοφωνικής από-δρασης ....!
Ωστόσο η βιασύνη των περαστικών χαρακώνει τον οριζοντα του περιπτερά , ενώ η νύχτα λες και περπατα στις μύτες ακολουθεί το ρεφραιν που δραπετεύει από τ ανοιχτά μικρόφωνα της μνήμης !!! ...... καλή μας ακρόαση !!!
.....κυρ ... σαμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου