Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΜΝΗΣ ΛΑΔΩΝΑ 9- 10- 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013



Τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα –και όχι μόνο- είναι έτοιμη να υποδεχτεί η Γορτυνία για το Φεστιβάλ της Λίμνης του Λάδωνα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Αυγούστου από τις 8.30 κάθε βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ.


Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και των τριών ημερών φροντίσαμε να είναι ανάλογο με το ύφος της περιοχής, να «δένει» όπως λέμε με το χώρο και να μεταφέρει στον επισκέπτη την πληρότητα και την αρμονία που μπορούν να του δώσουν η φύση και η τέχνη.
*Θα ξεκινήσουμε την πρώτη ημέρα (9/8) με το συγκρότημα «Παράξενες Μέρες». Ένα μελωδικό Ελληνόφωνο Rock συγκρότημα και θα ακολουθήσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του με ένα τρίωρο πρόγραμμα κατά πολύ ανανεωμένο, βασιζόμενο σε όλη τη δισκογραφική του κατάθεση από το «Αγία Νοσταλγία» μέχρι και τις «Μαγγανείες»
*Η δεύτερη ημέρα θα ξεκινήσει με έναν καλλιτέχνη που γεννήθηκε στην Αρκαδία, τον Θοδωρή Δρεμέτσικα και το συγκρότημα Αssa με ατμοσφαιρική  ρυθμική  μουσική, ανάλογη με το υπέροχο τοπίο της Λίμνης. 
Συνέχεια της δεύτερης μέρας με το συγκρότημα « Υπόγεια Ρεύματα» που δεν χρειάζεται συστάσεις…αφού είναι χαρακτηριστικοί και για την λυρικότητά τους αλλά και για σύγχρονο ήχο που τα δένουν αρμονικότατα. 
Η δεύτερη μέρα θα κλείσει με τo  μουσικό σχήμα Palyrria που δένουν αρμονικά τα μουσικά παραδοσιακά στοιχεία  της  ευρύτερης περιοχής  της  Μεσογείου ,με τον ηλεκτρονικό  ήχο της  σημερινής  εποχής .
*Τέλος, η Τρίτη ημέρα θα είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο πάρτι για τη νεολαία … κάθε ηλικίας!!! Το πάρτι ξεκινάει λοιπόν με το συγκρότημα X-Darawish που έχει συμμετοχή σε διάφορα φεστιβάλ και έχει συνυπάρξει επί σκηνής με σπουδαίους  μουσικούς  όπως ο Elvis Costello o Bob Dylan o Nick Cave
Ακολουθεί ο Σπύρος Γραμμένος που το χαρακτηριστικό των τραγουδιών του είναι το χιούμορ, μέσα από το οποίο όμως… λέει  πολύ σοβαρά και αληθινά πράγματα. Είναι θα λέγαμε…ο καλλιτέχνης που αγγίζει τα κοινωνικά προβλήματα από τη δική του σκοπιά, με μια άλλη ματιά.
Και το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με το συγκρότημα  «Κακό συναπάντημα» που στην προκειμένη περίπτωση … το συναπάντημα θα είναι καλό, και θα ακούσουμε μια ρέγγε-ροκ μπάντα που βασικό της στοιχείο έχει τον κοινωνικό-άμεσο ελληνικό στίχο.

Για την διαμονή των επισκεπτών του φεστιβάλ υπάρχει δυνατότητα ελεύθερου camping σε δύο σημεία, δίπλα στη λίμνη και δίπλα στο ποτάμι, καθώς και καταλύματα σε όλη τη Γορτυνία.
Για πληροφορίες στα τηλ: 6979074521  και  6939898551 κα Μπαλτά Αθηνά και στο www.discovergortynia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου