Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

To πρόγραμμα του Rockwave

Με 28 καλλιτέχνες/γκρουπ να συνθέτουν το πρόγραμμα του, φέτος το εκρηκτικό νεανικό φεστιβάλ, το Rockwave, διανύει τον 18o επιτυχημένο χρόνο του και περιμένει στο ανανεωμένο Terravibe Park να υποδεχτεί τους χιλιάδες θαυμαστές του, για τέσσερις ημέρες, από τις 6 έως και τις 9 Ιουλίου.

Το Terravibe Park βρίσκεται στο 37o χλµ Αθηνών-Λαµίας, ενώ φέτος για πρώτη χρονιά λειτουργούν δύο πύλες εισόδου για το κοινό, η ανατολική και η δυτική, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Επίσης το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί και τις θέσεις στάθμευσης που διαθέτει το Τerravibe (P1, P2, P3).

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Σάββατο 6 Ιουλίου

Το Rockwave ξεκινάει ελληνικά με την εμφάνιση σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών: Σωκράτης Μάλαµας, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Υπόγεια Ρεύµατα & Θάνος Ανεστόπουλος και Ειρήνη Σκυλακάκη. Για πρώτη φορά όλοι µαζί θα βρεθούν στις σκηνές του Terravibe κατακλύζοντας την ηµέρα µε ήχους, µουσικές και µελωδίες που έχει αγαπήσει το κοινό. «Την ιδέα για την ελληνική βραδιά την καλλιεργούσαμε για 10 χρόνια, ωρίμασε στο Rockwave του 2013 και είναι ένα μήνυμα ότι οι Έλληνες φανς ξέρουν να γλεντάνε καθώς το Σάββατο 6 Ιουλίου, θα στηθεί ένα γιγαντιαίο γλέντι. Ένα μήνυμα ότι δεν το βάζουμε κάτω» εξηγεί ο Νίκος Λώρης.

Κυριακή 7 Ιουλίου

Όποιος έχει δει ζωντανά τους Ska-P γνωρίζει τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους. Aποτελούν εγγύηση για το πιο απoγειωτικό και ξέφρενο πάρτι. Την ίδια µέρα, στο Terra Stage έρχονται οι: Marky Ramone's Blitzkrieg, Alborosie και 1000mods, ενώ σε ό,τι αφορά στους πιο σκληροπυρηνικούς, το Vibe Stage µεταµορφώνεται σε metal stage για να υποδεχτεί τους Saxon, Kreator, Carcass, Descending και Endsight.

Δευτέρα 8 Ιουλίου

Η «ιέρεια» του χιπ Lana Del Rey, στο απόγειο της καριέρας της, έρχεται για να χαρίσει στο κοινό µια µαγευτική νύχτα. Η κινηµατογραφική παρουσία της και ο τόνος της φωνής της, που θυµίζει τη Marilyn Monroe, έχουν σαγηνεύσει εκατομμύρια θαυμαστών. Λίγο πιο νωρίς στο Terra Stage, θα εμφανιστούν οι ξεχωριστοί Echo and the Bunnymen, οι The Subways και ο Έλληνας Gautier. Το metal Vibe Stage υποδέχεται τους Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, Psycho Choke και Black Hat Bones.

Τρίτη 9 Ιουλίου

«Dead Can Dance»: Ήχοι που θα µεταφέρουν το κοινό σε ηπείρους, εποχές και πρωτόγνωρα µουσικά πεδία. Η αποθέωση του λυρισµού στον ιδανικό χώρο. Tην ίδια ηµέρα στο Terra Stage θα ανέβουν οι Monophonics από τους δρόµους του San Francisco, ο Craig Walker (ex Archive) και οι Opera Chaotique. Στo Vibe Stage θα εµφανιστούν οι Septicflesh, οι Chaostar, οι Acid Death, οι Tardive Dyskinesia και οι Makahala.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Το τετραήμερο εισιτήριο κοστίζει 75 ευρώ ενώ η τιµή του για ανέργους είναι 60 ευρώ. Στην τιµή του τετραήµερου εισιτηρίου περιλαμβάνεται διαμονή στον ανανεωμένο χώρο του και θέση στάθμευσης.

Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ευρώ ενώ η τιµή του για ανέργους είναι 50 ευρώ. Στην τιµή του τριήμερου εισιτηρίου περιλαμβάνεται διαμονή στον ανανεωμένο χώρο του κάμπινγκ και θέση στάθμευσης.

Εισιτήρια 6ης Ιουλίου

-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 13 ευρώ.

-Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Εισιτήρια 7ης Ιουλίου

-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους θα κοστίζουν 33 ευρώ.

-Η τιµή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.

Εισιτήρια 8ης Ιουλίου

-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου των 28 ευρώ εξαντλήθηκαν.

-Τα εισιτήρια γενικής εισόδου που διατίθενται κοστίζουν 33 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 38 ευρώ.

-Η τιµή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.

-Ειδικά για την 8η Ιουλίου διατίθενται:

Α. 2.000 εισιτήρια σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο µπροστά στη σκηνή που κοστίζει το καθένα 50 ευρώ (PITCH A)

Β. Εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και ορατότητας VIP A // VIP B που κοστίζουν 50 ευρώ.

Εισιτήρια 9ης Ιουλίου

-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους θα κοστίζουν 33 ευρώ.

-Η τιµή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Αθήνα: Tickethaouse (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς), Θεσσαλονίκη: Musicland (Μητροπόλεως 102).

Για αγορά εισιτηρίων μέσω διαδικτύου ή µέσω πιστωτικής κάρτας από τα www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr (με επιβάρυνση 10% στην τιµή του εισιτηρίου).


ΠΗΓΗ : ΔΕΙΤΕ...To πρόγραμμα του Rockwave!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου