Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

«Το καλόν…και…το κακόν» 15 και 16 Ιουνίου στο «Θέατρο της Οδού Ατρέως» στο Άργος.

Ένας μικρός Μπούφος που δεν μπορούσε να κάνει «μπου», δυο κοριτσάκια που μαζεύουν καπάκια αναψυκτικών για να κερδίσουν το ποδήλατο, μια μαθήτρια που κάνει σκονάκια για να πει το μάθημα στη μαμά της, μια μαμά που ψάχνει το σωστό φουτεράκι για να το φορέσει το παιδί της στην
κατάληψη, εφτά γυναίκες που θρηνολογούν το κατεβασμένο τηλέφωνο του πρώην, μια νύφη που τ` αφήνει όλα για τον έρωτα, μια μάνα που λιβανίζει κάθε μέρα τα πτυχία των άνεργων παιδιών της, ένας Δήμαρχος που ανεβαίνει να μιλήσει και ξεχνάει το θέμα του και, τέλος, τα αίτια της μυστηριώδους πτώσης των αεροπλάνων, είναι τα θέματα της τρελής βραδιάς που παρουσιάζουν οι σπουδαστές του Θεατρικού Εργαστηρίου της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης σε μια ενιαία παράσταση-revue, που θα δοθεί αποκλειστικά και μόνον στις 15 και 16 Ιουνίου στο «Θέατρο της Οδού Ατρέως» στο Άργος.

Η Σκηνοθεσία και η Μουσική Επιμέλεια είναι του γνωστού Σκηνοθέτη Κώστα Ν. Φαρμασώνη, υπεύθυνου του Εργαστηρίου.
Τα κείμενα έχουν γράψει οι: Ρόμπερτ Φίσερ και Μπεθ Κέλι, Άννα Σταματίου και Μανωλία Δαρδαβέση, Χρύσα Σπηλιώτη, Ομάδα Ab Ovo, Κωστής Γκιμοσούλης, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, Γεωργία Δάλκου, Ιάκωβος Καμπανέλλης και Pitsirikos.
Συντελεστές: Σκηνικός χώρος και Φωτισμοί: Νικόλας Ταρατόρης. Κοστούμια: Πίνκα Ταρατόρη. Αφίσα: Τζωρτζίνα Κωστοπούλου. Μουσική συνεργασία: Κωστής Φαλιέρος. Ηχογραφήσεις: Γιώργος Μυλωνάς. Γραμματειακή υποστήριξη: Δήμητρα Λειβαδίτη.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Αρετή Καρκαγγέλη, Μαργαρίτα Καζά, Μάντυ Κατσίλα, Απόστολος Τσιτσιγιάννης, Γιάννης Ψυρογιάννης, Ναταλία Ζήκου, Έλενα Οικονόμου, Βασιλική Γκιόκα, Πετρούλα Πολυχρονοπούλου, Κατερίνα Καραμπάτσου, Ιωάννα Μπουρτσουκλή, Γιώργος Μυλωνάς, Ελένη Μανιάτη, Κυριάκος Σάμιος και Θάνος Παιδάκης.
Θέατρο της Οδού Ατρέως:
Σάββατο, 15 Ιουνίου, ώρα 21.30
Κυριακή, 16 Ιουνίου, ώρα 21.30
Πληροφορίες: 27510-20419

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου