Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος & η Ορχήστρα του Δρόμου με την Αγγελική Τουμπανάκη συναντούν τους "Melios Balkana Mama" στο Μικρό Παλλάς


Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου, έρχονται στο Μικρό Παλλάς την Τρίτη 16, 23 & 30 Απριλίου και συναντούν την Αγγελική Τουμπανάκη και τους «Melios Balkana Mama” για τρεις μοναδικές παραστάσεις με τραγούδια και ορχηστρικές μουσικές που έχουν “ντύσει” ιστορίες για το γυαλί και το πανί, για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.


 Η Αγγελική Τουμπανάκη, μια περφόρμερ με εξαιρετική φωνή και θεατρική σκηνική παρουσία ανήκει στις σπουδαίες μεσογειακές φωνές και διαθέτει όλα τα γνωρίσματα μιας μεγάλης ερμηνεύτριας. Είναι η δημιουργός των “Buzz Bastardz”. Με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο επιχειρούν μιά νέα συνεργασία πάνω σε καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά κομμάτια μέσα από μιά φρέσκια ματιά.


Oι MELIOS BALKANA MAMA είναι μια 8μελής μουσική παρέα, με επιρροές από τον βαλκανικό ήχο χάλκινων πνευστών, που τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα με τις ζωηρές διασκευές και τις μουσικές εμπνεύσεις τους.

Μέσα σε όλο αυτό το μουσικό ταξίδι στα βαλκάνια οι MELIOS BALKANA MAMA παρουσιάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, τραγούδια απ’ τον πρώτο προσωπικό τους δίσκο, παίζουν με τα τραγούδια του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και την Ορχήστρα του Δρόμου και όλοι μαζί επί σκηνής δημιουργούν ένα μουσικό σχήμα που θα βάλει φωτιά στα πόδια μας και το χαμόγελο στα χείλη μας.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Κώστας Καπάκας, σκηνοθέτης των βραβευμένων ταινιών Peppermint, Uranya, Magic Hour και από χρόνια συνεργάτης με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο.

Τρεις μοναδικές βραδιές στο Μικρό Παλλάς, στο κέντρο της Αθήνας που όλα μπερδεύονται γλυκά! Μουσικές, φωνές, ρυθμοί και χαμόγελα!

Παραγωγή: CANTINI - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
Τιμή εισιτηρίου: 17 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου