Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

SPRING CABARET ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΜΕ ΤΗ ΛΩΡΑ ΜΑΜΑΚΟΥ

«Spring Cabaret»
Λώρα Μαμάκου: υψίφωνος
Πάνος Λουμάκης: πιάνο
Το Φουγάρο στο Ναύπλιο παρουσιάζει το "Spring Cabaret", μια λυρική υποδοχή της Άνοιξης, το μεσημέρι (12.00) της Κυριακής 24 Μαρτίου.
Η σοπράνο Λώρα Μαμάκου θα ερμηνεύσει παλαιότερες δημοφιλείς μελωδίες από το διεθνή χώρο, μεταφέροντάς μας στον κόσμο του ελαφρού τραγουδιού, της οπερέτας, του μιούζικαλ, της όπερας και της ζαρζουέλας.
Κλείνοντας το μάτι στην ιδιαίτερη αισθητική του καμπαρέ και του music hall, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιδιαίτερα μελωδικά, ευρηματικά και εκφραστικά τραγούδια από τη Μεσόγειο και τον Αγγλοσαξονικό κόσμο.
Το πρόγραμμα με ιταλικά, γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά τραγούδια μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές, γεμίζοντάς μας με νοσταλγία και ζεστασιά. Ο Gershwin μοιράζεται τη σκηνή με τους Giordani, Βixio, Di Capua, Verdi, Schmidseder, Himmel, Fernando Obradors, F.M. Torroba, Bizet και Satie.
Στο πιάνο συνοδεύει ο Πάνος Λουμάκης.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Κ. Γωγώ Λαμπράκου
Τηλ. 27520 47347/ 6940 295416
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ
Η σοπράνο Λώρα Μαμάκου γεννήθηκε στο San Francisco (Η.Π.Α). Έχει εμφανιστεί σε όπερες και ρεσιτάλ στη Νέα Υόρκη, τη Ρώμη, την Αθήνα, και τη Μαδρίτη πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Είχε την τύχη να συνεργαστεί με διεθνώς καταξιωμένους και διακεκριμένους πιανίστες, διευθυντές ορχήστρας και σκηνοθέτες. (www.lauramamakos.com)
O Πάνος Λουμάκης γεννήθηκε στη Σπάρτη, ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 8 χρονών, πήρε το Δίπλωμά του από το Κρατικό Ωδείο Θεσ/νίκης και συνέχισε στο μεταπτυχιακό τμήμα της Ακαδημίας "Φραντς Λιστ" της Βουδαπέστης. Έχει εμφανιστεί σε πληθώρα ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο "Ατενεουμ" κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου