Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Συναυλία Τάκη Βούη στο "Τριανόν"

Ο Ρόδιος τραγουδοποιός Τάκης Βούης , με συνεργάτες τους κορυφαίους μουσικούς Γιάννη Γιακουμάκη (κλασσική κιθάρα), Βαγγέλη Κοντόπουλο (κόντρα
μπάσο) και την εξαιρετική φωνή της Δέσποινας Παγιούλα , εμφανίζεται για μια παράσταση το Σάββατο 30/3 στο «ΤΡΙΑΝΟΝ» στην πόλη του Ναυπλίου.

Θα μας ταξιδέψει στα καινούρια του τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Βασιλιάς σαλτιμπάγκος» . Ένας δίσκος με «τη δική του φωνή», «που μας πάει αλλού» όπως έχει χαρακτηριστεί από τους κριτικούς. Μπαλάντες μελωδικές και ρυθμικές σε στίχους της Ντίνας Πετροπούλου, που μιλούν για τη μάχη που δίνουν μέσα μας ο νόμος και το όνειρο, για τα υλικά του έρωτα και του χρόνου, τη νεανική τόλμη. Αλλά και θίγουν με ευαισθησία θέματα όπως η μοναξιά, η ξενιτιά , η επιβίωση, ο μόχθος, η θέση του άλλου.
Στο πρόγραμμα του θα ακουστούν επίσης ,τραγούδια από τους προηγούμενους κύκλους τραγουδιών του, όπως ο «Έρωτας στην πόλη …με μια κιθάρα» και «Θησέας που επιστρέφει» τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τις φωνές των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Βασίλη Καζούλη , Δημήτρη Ζερβουδάκη, Μανώλη Μητσιά αλλά και του ίδιου του συνθέτη. O Τάκης Βούης επίσης, επιλέγει και ερμηνεύει μια σειρά σπουδαίων τραγουδιών από αγαπημένους δημιουργούς θέλοντας να τα μοιραστεί με το κοινό του.
Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.
Με την υποστήριξη του Circulo Cooperativa και του Ανατολικού fm.


Προπώληση εισιτηρίων: Circulo Cooperativa(Βασιλέως Κωνσταντίνου 6,2752047090 και στο « Το μεγάλο Κατάστημα» Αμαλίας 21, Ναύπλιο, τηλ. 27520- 25972.
Γενική είσοδος 10 ευρώ, φοιτητικό 7 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου