Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

......ενα ΚΛΙΚ ..και...ΤΣΑΦ ....ΦΩΣ !!!

.....και να που η πόρτα ανοίγει δίνοντας ετσι την ευκαρία στο φρέσκο αεράκι ν αλαφρύνει τις ανάσες που σταμπιλάρουν την κορύφωση της νυχτωσιάς . Εν μέσω νεφών φιγούρα ανθρώπινη μετεωρη προσπαθεί ν αρθρώσει λέξεις . Λέξεις βουτηγμένες στο αλκοολ . Λέξεις δεκανίκια για την διαδρομή της σκέψης του . Στιγμιότυπα παρεμβάλλονται μικρές αλλοτινές δράσεις κατι σαν βαγόνια οδοντωτού σιδηρόδρομου σύρονται και ροκανίζουν την θολή ανηφόρα . Λίγο πριν το τέλος της ενα μικρό φως τρεμοσβύνη στο βάθος .
Μία τρέμει μια σβήνει , δύο τρέμει πέντε σβήνει , αμελητέα ποσότητα η σημασία του . Κάποιος αυτόπτης μάρτυρας αποφαίνεται μετά βεβαιότητας πως πρόκειται για επίδοξο μανιώδη φωτογράφο που πυροδοτεί το φλας . Ενα ΚΛΙΚ και ΤΣΑΦ ...ΦΩΣ !
Αλλος πάλι υψώνει δυνατότερα την φωνή και επιμένει ..." ...μα ειναι φανερό δεν το βλέπεται ...αεροπλανάκι ειναι που ψάχνει διάδρομο ..."
Πάνω σε αυτήν την κυκλωτική βουή η ανθρώπινη φιγούρα στοιχίζει τον βηματισμό του με τα χέρια στην εκταση και το βλέμμα στραμένο μπροστα προχωρεί οσο το τεντωμένο σχοινι του επιτρέπει , μια και το αόρατο δίχτυ προστασίας διογκώνει την αγωνία του ....
Αόρατο δίχτυ προστασίας και αόρατο δίχτυ εμπιστοσύνης , βίοι παράλληλοι που φιγουράρουν δευτερόλεπτα πριν αστράψει το φλας ....Ενα ΚΛΙΚ και ΤΣΑΦ ...ΦΩΣ ..!!!

.....ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ...το τετραδιο που ακούγεται ....επιστρέφει στις καθιερωμένες ραδιοφωνικές απο-δράσεις .... κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 8.00 μ.μ.-- 10.00μ.μ. στον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 .....www.anatolikosfm.grwww.onradio.gr ....καλή μας ακρόαση !!!
....... .....κυρ .....σαμ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου