Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

palabourtzi

Κακομαθημένοι μαθητές



Είναι ντροπή για τη πόλη μας, την ιστορία της και την αξιοπρέπεια της αυτό που συνέβη χθές στο δρόμο της Νέας Κίου μέχρι το ύψος της παλιάς Νομαρχίας, νυν Περιφερείας Πελοποννήσου.

Μαθητές απο τα Λύκεια και τα Γυμνάσια της περιοχής πραγματοποίησαν πορεία, διαδηλώνοντας και διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση των ΚΤΕΛ Αργολίδας να τους μεταφέρουν τις πρωινές ώρες στα σχολικά τους κτίρια και να τους επιστρέφουν μετά το σχολείο στους τόπους κατοικίας τους. Το προβληματάκι δημιουργήθηκε απο τη στιγμή που η Περιφέρεια χρωστάει χρήματα στα ΚΤΕΛ και αυτά με τη σειρά τους διέκοψαν τα δρομολόγια των μαθητών.

Οι νεαροί, παρασυρόμενοι απο τις μόδες των εποχών και των Αθηνών, έκλεισαν για περίπου μισή ώρα τον δρόμο της Νέας Κίου, εμποδίζοντας τους οδηγούς να πάνε στις δουλειές τους, κάνοντας ουσιαστικά κατάληψη σε δημόσιο χώρο και δημιουργώντας ένα μίνι κυκλοφοριακό πρόβλημα στη πόλη.

νεαροί ιθαγενείς εκπαιδεύονται για χούλιγκανς

Αυτά που βλέπαμε στη τηλεόραση και κοροιδεύαμε που γίνονται στη τσιμεντούπολη των Αθηνών ήρθαν και στη πόλη μας και μάλιστα με κύριους εκφραστές τη νέα γενιά του τόπου που συνηθίζει σε «αριστερές» και περιέργων φρονημάτων διαδικασίες που εμποδίζουν τον τόπο μας να ακολουθήσει τον δρόμο της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού και της προόδου. Την ίδια ώρα μάλιστα, στην αμαρτωλή και απάνθρωπη Αθήνα, οι αρχές αποφάσισαν επιτέλους για το καλό της κοινωνικής και οικονομικής ζωής να απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις και τις πορείες στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Η Αθήνα που τόσο ταλανίστηκε απο περιττές και αντικοινωνικές διαμαρτυρίες, μας δείχνει τον δρόμο της σύνεσης και της προκοπής, και εμείς μιμητές όλων των αρνητικών της χαρακτηριστικών, διδάσκουμε στα παιδιά μας τη διαμαρτυρία εις βάρος όλων των υπολοίπων. Θα έπρεπε απλά να ντρεπόμαστε. Ως πότε θα επικρατεί αυτή η γελοία ηγεμονία της αριστεράς που λέει και ο κύριος Δάκογλου συνέχεια αλλά δυστυχώς δεν τον αγοράζει κανείς;

Και όλα αυτά για ποιό λόγο σύντροφοι ιθαγενείς; Γιατί δεν μπορούν οι μπέμπηδες, οι φλούφληδες, οι σκατόφλωροι και κακομαθημένοι μαθητές να πάνε το πρωί στο σχολείο τους. Λές και οι πατεράδες τους και οι παππούδες τους πάθανε τίποτα που όλα τα χρόνια της σχολικής τους ζωής μεταφερόντουσαν με γαιδούρια, μουλάρια και πεζοί. Λες και αυτοί δεν έγιναν σωστοί ανθρώποι στη κοινωνία και δεν έμαθαν τα σωστά γράμματα.

Και τα σωστά γράμματα έμαθαν και ξύλο έτρωγαν και μορφώθηκαν και χούντα πέρασαν αμάσητη και μεταπολίτευση πέρασαν χαρούμενοι και γιαλαντζί σοσιαλισμό ψήφισαν και στο δημόσιο άπαντες διορίστηκαν και ψεύτικες επιδότήσεις έπαιρναν και στο χρηματιστήριο τους κορόιδεψαν και μπροστά στη τηλεόραση χάζεψαν και τα λεφτά τους ξόδεψαν και τη πατρίδα μας χρεωκόπησαν και τη εξυπνάδα και την εμπειρία της ζωής μετέφεραν και μέχρι τις πρόσφατες εκλογές τους μαλάκες ακόμη ψήφισαν.
Ας παραδειγματιστούν επιτέλους οι νέοι της περιοχής απο τα κατορθώματα των πατεράδων και παππούδων τους και ας σταματήσουν διαρκώς να διεκδικούνε με αντικοινωνικό τρόπο πολυτέλειες κακομαθημένων πλουσιόπαιδων. Η χώρα και η πόλη μας δεν χρειάζεται τεμπέληδες!!!

http://palabourtzi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου