Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Γρηγόρης Πολύζος στον Ανατολικό fm 95,8


 «Σε Τόπους Που Δεν Ξέρω», .Μια ανεξάρτητη παραγωγή, με την φροντίδα του Νίκου Ζούδιαρη. Η σύνθεση των συντελεστών είναι κυρίως αποτέλεσμα διαδικτυακών γνωριμιών και αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, καταγράφεται στο συνοδευτικό βιβλιαράκι, σε μια έκδοση κόσμημα, από τις "Εκδόσεις Γαβριηλίδης".
Ο Λάκης Χαλκιάς, η Φωτεινή Δάρρα, ο Απόστολος Ρίζος, η Μαρία Κρασοπούλου και ο Νίκος Ζούδιαρης, ερμηνεύουν στίχους των Κωνσταντίνου Σύρμου, Αυγής Βυθούλκα, Γιώργου Σταυλιώτη και Νίκου Πολύζου, μελοποιημένους από τον Γρηγόρη Πολύζο.
Προσωπικότητες της μουσικής όπως οι Νίκος Αντύπας, Γιώργος Κοντραφούρης, Άκης Τουρκογιώργης, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Θύμιος Παπαδόπουλος, Θάνος Γκιουλετζής, Ηρακλής Βαβάτσικας, Μανώλης Καραντίνης, Μιχάλης Πορφύρης, συνέβαλαν καθοριστικά στην απόδοση του έργου.
Νέες προσεγγίσεις από παλιούς και παλιές από νέους. Μια παρέα, ένα όνειρο κι ένας δίσκος γεμάτος "ειδήσεις" που αξίζει σήμερα να ανακαλύψει κανείς.
Κυκλοφορεί από τις "Εκδόσεις Γαβριηλίδης", Αγίας Ειρήνης 17 Μοναστηράκι, Αθήνα (τηλ 2103228839

Κυριακή 30-9-2012 Ο Γρηγόρης Πολύζος  θα είναι στην εκπομπή "ΕΝ ΠΛΩ" φιλοξενούμενος τής Μαρίνας Παπαδοπούλου 12-2 το μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου