Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Γιώργος Σταυριανός - «Πέρασες»



Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και δυο χρόνια σχεδόν μετά τον τελευταίο του δίσκο «Κι η κολοκύθα έγινε πάλι άμαξα», ο…

Γιώργος Σταυριανός παρουσιάζει ένα νέο κύκλο τραγουδιών με τίτλο «Πέρασες…». Με αυτό το δίσκο η εταιρεία Protasis εγκαινιάζει το label επιλεγμένων μουσικών παραγωγών «Protasis Art». Τις μελωδίες και τους στίχους του Σταυριανού (με εξαίρεση ένα κομμάτι στο οποίο οι στίχοι είναι του Δημήτρη Ακριβούλη) τραγουδούν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός με τη Μελίνα Ασλανίδου, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Κώστας Παρίσης και ο νέος, ταλαντούχος τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου. Ακούγονται επίσης δυο ορχηστρικά, χαρακτηριστικά δείγματα γραφής του συνθέτη.

Η ενορχήστρωση έγινε από τον Κώστα Παρίση, ο οποίος έπαιξε κιθάρες, μπάσο, κρουστά, μπουζούκι, μπαγλαμά και ηλεκτρικό πιάνο. Έπαιξαν επίσης ο Παντελής Στόϊκος, τρομπέτα και καβάλ, ο Κώστας Καρακατσάνης, βιολί και βιόλα και ο Γιώργος Τσατσούλης, ακορντεόν. Η ηχογράφηση και το mastering έγιναν στο studio Praxis, ενώ τo artwork και η σχεδίαση του ενθέτου από τον Πάνο Παπαϊωάννου. Η παραγωγή έγινε από τον Γιώργο Σταυριανό και την Protasis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου