Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Μήπως νιώθετε καμιά φορά στο θέατρο ότι οι ηθοποιοί δε σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα όλα αυτά να συμβούν… Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το σενάριο.

Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ , ο θεατής, θα δώσεις σ’ εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα την μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.

Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους στο ΜΕGA η ομάδα του ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ πηγαίνει περιοδεία παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς , σάτιρα, stand up comedy και ό,τι άλλο προκύψει.

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας καταπολεμάνε την κρίση με χιούμορ και σας υπόσχονται μια από τις πιο αστείες βραδιές της ζωής σας.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ θα προσφέρει θεατρική στέγη στην ομάδα των πέντε ταλαντούχων παιδιών την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία στη δημιουργικότητα και στο κέφι να αναδειχθούν.

Παράλληλα είναι μια εκδήλωση με την οποία εγκαινιάζουμε τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο και καλή διάθεση, στοιχεία απολύτως απαραίτητα για τη μάθηση.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (αίθουσα ΙΑΝΟΣ) στη Δαλαμανάρα.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 27510 67335 , 6977793693



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου