Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

7o Ιστορικό Rally Δαναών 2012 από την λέσχη AC3

Το 7ο Ιστορικό rally Δαναών διοργανώνει η λέσχη παλιού αυτοκινήτου AC3 (Argolis Classic Car Club) το οποίο είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που συγκροτήθηκε το 2007 στην Αργολίδα από μια ομάδα φίλων του παλαιού αυτοκινήτου.


Είναι κατοχυρωμένη νομοθετικά υπό την σημερινή του μορφή και αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους και κατόχους ιστορικού-παλαιού αυτοκίνητου και μοτοσικλέτα για την περιοχή της Αργολίδας.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία των μελών του ο AC3, έχει αγκαλιάσει το ιστορικό αυτοκίνητο αλλά και την μοτοσικλέτα με δραστηριότητες και εκδηλώσεις τοπικού και πανελλαδικού χαρακτήρα. Τα μέλη του συλλόγου και το ΔΣ είναι πάντα κοντά στους φίλους και κατόχους ιστορικών οχημάτων προκειμένου να αποκαταστήσουν σωστά το όχημα τους, να βρουν εύκολα και οικονομικά ανταλλακτικά και τεχνίτες για τις απαραίτητες εργασίες καθώς και πλήθος πληροφοριακού υλικού και εν γένει ενημέρωσης για το χώρο και τις δραστηριότητες του ιστορικού αυτοκινήτου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7o Rally ΔΑΝΑΩΝ

Δευτέρα 6 Αυγούστου

20:00 Έναρξη εγγραφών

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

21:00 Λήξη εγγραφών

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

09:30-11:45 Διοικητικός Έλεγχος & Παραλαβή Υλικού / Τεχνικός Έλεγχος οχημάτων, Parking Αρχαιολογικού χώρου Μυκηνών,

12:00 Εκκίνηση

18:00 Τερματισμός Α’ Σκέλους στο Άργος

20:30 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων & προσωρινής κατάταξης.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

11:00 Εκκίνηση Β’ Σκέλους από Πλατεία Αγίου Πέτρου, Άργος

14:00 Τερματισμός στο Agamemnon Palace στις Μυκήνες

15:30 Ανακοίνωση προσωρινής κατάταξης

16:00 Τελετή απονομής επάθλων

Τα νούμερα συμμετοχής τα έντυπα και το road book θα διανεμηθούν στους αγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια του διοικητικού ελέγχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου