Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Άρης Βλάχος - Ένα Ένα

Aποκλειστική κυκλοφορία στο www.enaena.gr


Αποκλειστική πώληση στο www.kraounakis.gr

Η «Λυχνία» εγαινιάζει τα έργα των επτά τραγουδιών για να φωτίσει εύκολα το δρόμο των νέων δημιουργών, και παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Άρη Βλάχου με τον γενικό τίτλο «ΕΝΑ ΕΝΑ».

Ο Άρης Βλάχος είναι συνθέτης νεότατος και με καθαρή προσωπική μελωδία, ελληνική. Συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη και της ομάδας Σπείρα Σπείρα από το 2004 ως ενορχηστρωτής, διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας, έφτιαξε τα επτά πρώτα του τραγούδια, και τα παρουσιάζει αποκλειστικά στο ειδικό site που δημιουργήθηκε για την κυκλοφορία αυτή, στο www.enaena.gr,ενώ πωλούνται επίσης αποκλειστικά στο www.kraounakis.gr

Μία ξεχωριστή δουλειά με συνθέσεις, στίχους, ενορχηστρώσεις, παραγωγή, εικαστική εργασία και εξαιρετικές ερμηνείες των φίλων τραγουδιστών και μουσικών που «ακουμπάνε» στην παράδοσή μας στο καμπαρέ αλλά και στο ροκ.

Επτά τραγούδια ένα κι ένα κι ένα ορχηστρικό που περιμένουν να τα αγαπήσετε και να τα σιγοτραγουδήσετε ερμηνεύουν oι: Σταμάτης Κραουνάκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κώστας Μπουγιώτης, η Αργυρώ Καπαρού και η Ασπασία Στρατηγού, σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, Κώστα Γεωργουσόπουλου, Χρήστου Σταυρακούδη, Σταύρου Σταύρου και Μαρίας Στεργιοπούλου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το cd αυτό συστήνεται διαδικτυακά μέσα από το site www.enaena.gr που επιμελήθηκε ο Κώστας Φραγκόπουλος, και πωλείται αποκλειστικά από το site www.kraounakis.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου