Σάββατο 19 Μαΐου 2012

...σκουπιδάκια της ..νύστας !!!

...Και οσο η στάθμη του καφέ παίρνει την κατιούσα , το άρωμα και η γεύση του ανάχωμα στην κούραση , ευκαιρία για τα ματοτσύνορα μου ν αναβάλλουν το κλείσιμο . Υπνος μετατίθεται !!! Σχεδόν μηχανικά ανοίγω το συρτάρι . Τραβώ στην τύχη ενα μπλοκάκι που καιρό τώρα στριμογμένο στο βάθος και φυλαγμένο τόσο καλά οχι απαρραίτητα μη και πέσει θύμα ανθρώπι νης περιέργειας , αλλά κυρίως ν απαλλαγει από την επιδρομή και την μανία του χρόνου ..!!!
Αδύναμες και εμφανώς φορτισμένες με την σκόνη των εποχών ! Λιγοστές σελίδες ! Μικρά λιμανάκια ! Στιγμές ανθρώπινες χαραγμένες με την μορφή λέξεων και φράσεων ! Τέως λιμανάκια και νυν καρνάγια !
Σε λίγο τα πλήκτρα του υπολογιστη σίγησαν . Η οθόνη βυθίζεται στο σκοτάδι . Ο ηχος σινιάλο για το κλείσιμο ολοκληρώνει την περιπέτεια γραφής ! Η ώρα περασμένες τρείς το πρωί , το βουητό της πόλης δεν θ αργησει ν αναδιπλώνεται σε δρόμους πλατείες και σοκάκια . Με αργες κινήσεις κλείνω το λάπτοπ παραμερίζω το μπλοκάκι με τις πρόχειρες σημειώσεις , ολες ατάκτως τοποθετημένες ανάλογα με την ροή της σκέψης !!! Και οσο να πεις η σκόνη του χρόνου μπήκε στα μάτια μου !
Δάκρυσα ??? ΟΧΙ ! ΟΧΙ ! ...Ειναι τα σκουπιδάκια της νύστας στα μάτια μου !!!

( ..απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ....κάθε Τετάρτη 9.00μ.μ.-11.00μ.μ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου