Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ola de palabras...

Σαν ψέματα...



...μου φαίνεται ότι πέρασε ένας χρόνος από τη νύχτα που σκέφτηκα να αποκτήσω ένα δικό μου βλογ. Ναι, καλά καταλάβατε. Σήμερα το ola de palabras έχει γενέθλια!
Ήταν 1 Απριλίου 2011 όταν, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και ώρα 12.01 π.μ., πήρα την απόφαση. Άγνωστη μεταξύ αγνώστων, άσχετη με το αντικείμενο όσο δεν φαντάζεστε.
Η μόνη μικρή ενασχόληση με το βλογινγκ ήταν κάποιες αναρτήσεις που είχα κάνει για το βλογ του Ανατολικού fm (τα Ανατολικά Νέα).
Παρ’ όλα αυτά το ξεκίνησα. Με τις πολύτιμες συμβουλές του Ασημώνη (σταθερή αξία) και του Dr Seegn (ο ψυχαναλυτής μου).
Και όλα μετά πήραν τον δρόμο τους.
Το ola de palabras απέκτησε τους πρώτους φόλοουερς, τους πρώτους αναγνώστες του, τους πρώτους σχολιαστές του.
Στην αρχή ήταν οι φίλοι (παλιοί και καινούργιοι), δυο συμμαθήτριες, σύσσωμη η παρέα από τα Χανιά, ένας πρώην εραστής. Εμείς κι εμείς δηλαδή...
Μετά, σιγά-σιγά, άρχισαν να έρχονται και οι βλόγερς και έφεραν και τους φίλους τους και έτσι γίναμε μια μεγάλη παρέα. Και άφηναν τα σχόλιά τους, γεμάτα χιούμορ και τα γέλια έδιναν κι έπαιρναν εδώ πέρα μέσα.
Κι ύστερα ήλθαν και οι συνεργάτες. Ο mitsopd (φίλος καινούργιος), και η Μαρίνα Ζέας (αγάπη από τα παλιά τα χρόνια). Και έβαλαν την δική τους πινελιά. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό (μεταξύ μας, χάρη τους κάνω…)!
Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα που το ola de palabras συμπληρώνει έναν χρόνο ύπαρξης.
Και αυτό συνέβη λόγω της δικής σας παρουσίας που φροντίζετε με αυτήν να κρατάτε το ola de palabras ζωντανό.
Σας ευχαριστώ για όλες τις επισκέψεις, για όλες τις σκέψεις, για όλα τα σχόλια, για όλο αυτό το μοίρασμα μέχρι σήμερα...
Μα πάνω από όλα επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον dj k.
Χωρίς αυτόν δεν θα συνέβαινε τίποτα από όλα αυτά…

Καλό μήνα!

ΥΓ. Θα έπρεπε να σας κεράσω γλυκά. Όμως τόσο εγώ όσο και η Georgina Kassavetes προσπαθούμε να απωλέσουμε βάρος και απέχουμε από τους πειρασμούς. Οπότε να πάτε εδώ και να σερβιριστείτε από την τούρτα του ola de palabras!
Η ΑΘΗΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου