Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ του Ηλία ΚΑΤΣΟΥΛΗ



Το τέταρτο CD της σειράς «ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΣ» που επιμελούνται ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μιχάλης Κουμπιός είναι αφιερωμένο στον Ηλία Κατσούλη.

Τον στιχουργό που διαπέρασε θριαμβικά τη δεκαετία του ’90 με τραγούδια όπως τα «Χαλκίδα», «Με τα φτερά του έρωτα», «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Σμυρνεϊκά τραγούδια», «Κράτα για το τέλος» και πολλά άλλα.

Το «Φεύγουν τα τραγούδια» είναι ένα άλμπουμ που ξεκίνησε να ηχογραφείται πριν φύγει από τη ζωή ο Ηλίας Κατσούλης (21/08/2008) νικημένος από την επάρατη νόσο.

Για ότι συμβαίνει εδώ είχε τον πρώτο λόγο, όπως συνέβη και με τους άλλους τρεις δίσκους αυτής της σειράς, όπου πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι στιχουργοί.

Τα τραγούδια μελοποίησαν οι: Γιώργος Αρσενίδης, Ηρακλής Βαβάτσικας, Αλέξης Βάκης, Γιάννης Γερογιάννης, Παναγιώτης Γιατράκος, Τάσος Γκρους, Παντελής Θαλασσινός, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Κουμπιός, Ηλίας Λιούγκος, Κώστας Μπραβάκης, Νίκος Τάτσης, Μιχάλης Τερζής.

Τραγουδούν: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Αρετή Κετιμέ, Χάρης Μακρής, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας, Ασπασία Στρατηγού, Πασχάλης Τερζής, Μάρθα Φριντζήλα.

Συνοδεύεται από ένθετο με τους στίχους των τραγουδιών και άλλες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου