Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

"Κάτι καινούργιο απ’ τα παλιά…"

Κυκλοφόρησε από τις μουσικές εκδόσεις "Studio Mythos", η πρώτη προσωπική δουλειά δύο νέων τραγουδοποιών με τίτλο "Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…".

Ο Αλέξανδρος Ιακώβου και ο Γιώργος Α. Μιχαήλ, παρουσιάζουν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο, o οποίος περιλαμβάνει 11 δικά τους τραγούδια, που ερμηνεύουν οι ίδιοι, βασισμένα στα μουσικά τους ακούσματα.

Το δικό τους γνώριμο φωνητικό ηχόχρωμα σε αυτό τον δίσκο βάζουν οι τραγουδιστές Νίκος Ζιώγαλας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Διονύσης Τσακνής, οι οποίοι ερμηνεύουν από ένα τραγούδι ο καθένας παρέα με τον Αλέξανδρο Ιακώβου και τον Γιώργο Α. Μιχαήλ.

«Το "Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…" είναι η μουσική αποτύπωση των συναισθημάτων μας, των εμπειριών μας και παράλληλα η σαρκαστική πτυχή του εαυτού μας. Τραγούδια απλά κι αληθινά, που γράψαμε πριν κάποια χρόνια και τώρα σας παρουσιάζουμε…» λένε ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος.

Ο Αλέξανδρος Ιακώβου έχει σπουδάσει βιολί και έχει συνεργαστεί κατά καιρούς, ως μουσικός, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Ορφέας Περίδης, ο Μανώλης Ρασούλης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ελένη Βιτάλη και παράλληλα διδάσκει βιολί στο Εθνικό Ωδείο.

Ο Γιώργος Α. Μιχαήλ μπορεί να μην έχει μουσικές σπουδές, αλλά τραγουδάει, παίζει λίγο κιθάρα και λένε ότι έχει ταλέντο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου