Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Active Member





Συναυλία - έκπληξη ετοιμάζουν οι Active Member, καθώς η βραδιά της 23ης Δεκεμβρίου αναμένεται μαραθώνια, αφού θα διαρκέσει οκτώ ολόκληρες ώρες.
Νύχτα των 100 τραγουδιών είναι το όνομα της βραδιάς, λίγο πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, και θα ακουστούν τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του γκρουπ. Όχι γιατί είχαν δυσκολία να διαλέξουν, αλλά επειδή επιτέλους θέλουν να ακούσουν τα συγκεκριμένα και να τα χαρούν και οι ίδιοι σε μια συναυλία. Τραγούδια που λιγότερο ακούγονται, σπάνια και πειραγμένα...
Ο νέος τους δίσκος, 16ος στη σειρά, κυκλοφόρησε αρχές καλοκαιριού από το label Imantas με τίτλο "Στων Βουβών την Εσχατιά" και ο B.D.Foxmoor μαζί με τη Sadahzinia πραγματοποίησαν μόνο κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις καθώς σέβονται την οικονομική δυσκολία των ανθρώπων που τους παρακολουθούν.
Mαζί με τους Active Member θα εμφανιστούν στη σκηνή το γκρουπ Χνάρια, με νέο δίσκο, οι Brak, Onaxis, Dj Moya. Επίσης, ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά, άλλωστε ήταν εκεί από την αρχή σχεδόν πριν δυο δεκαετίες όταν ξεκινούσαν όλα και με τον ήχο του έχει χαρακτηρίσει πολλά κομμάτια των Active Member.
Η συναυλία είναι αφιερωμένη στον χειμώνα που ήρθε βαρύς, σαν θηλιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου