Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Σωκράτης Μάλαμας: Χειμερινή περιοδεία

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός, με ακουστικό πρόγραμμα και νέες ενορχηστρώσεις, ανά την Ελλάδα
Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και τις περισσότερες πόλεις, ο Σωκράτης Μάλαμας αρχίζει τις χειμερινές του εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα.
O δημοφιλής δημιουργός σε ένα πρόγραμμα καθαρά ακουστικό και νέες ενορχηστρώσεις, θα έχει μαζί τους μουσικούς του Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σώτα στο βιολί και τη βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο.
Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη αυτήν τη φορά ήταν να παίξει και καινούργια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης ανακάτεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.
Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το “Πέρασμα” σε στίχους Άλκη Αλκαίου, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και θα τις μοιραστεί με το κοινό του.
Πάντα ερμηνευμένα με το προσωπικό του ύφος, θα ξανασυστήσει τραγούδια που όλοι αγαπάμε και όλοι σιγοτραγουδάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου