Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Από το Σύλλογο Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου.

Η ανάγκη των καιρών γέννησε μια ιδέα, την λειτουργία ενός μικρού ¨Κοινωνικού Παντοπωλείου¨ στην περιοχή του Ναυπλίου. Μια ιδέα που με πολύ προσπάθεια και αγάπη από τους απλούς πολίτες μπορεί να αγκαλιαστεί και να υλοποιηθεί.
Σε μια κοινωνία που το φαγητό και η στέγη δεν είναι δεδομένα, σε πολλές περιπτώσεις η ανάγκη λειτουργίας ενός συστήματος πρόνοιας είναι επιβεβλημένη. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε στο χώρο των γραφείων του συλλόγου μας ένα είδος μικρού Κοινωνικού Παντοπωλείου, που θα παρέχει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Οι παροχές θα αφορούν δωρεάν καταναλωτικά αγαθά, είδη διατροφής, νερό, χαρτικά, είδη οικιακού εξοπλισμού, κλπ.

Ελπίζουμε ότι σύντομα με τη δική σας υποστήριξη, η ¨Πύλη της Αγάπης¨ όπως την ονομάσαμε, θα ανοίξει τις πόρτες της ώστε να βοηθήσει όσους συμπολίτες μας πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η στήριξη όλων των πολιτών είναι αυτή που θα κάνει αυτή την προσπάθειά μας άκρως πετυχημένη και ξεχωριστή.

Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά, να δέχονται τις δωρεές σας, Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 19.00-21.00 μμ. μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και για την υπόλοιπη χρονιά για τις συνεισφορές σας επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 2752027474

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του συλλόγου,

Η Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Η Γραμματέας
Αποστολοπούλου Καρούντζος Βαγγέλης Γεωργαντέα Όλγα

Σταυρουλάκη Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου