Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Palabras Aire...


"Δεν έχω να πληρώσω τον φόρο, ας έρθει να με συλλάβει ο Βενιζέλος", είπε ο Πάγκαλος. Έτσι όπως πάει θα γίνει και μπροστάρης στο κίνημα "Δεν πληρώνω"!
Αν το δω κι αυτό στη ζωή μου, θα μετακομίσω σε άλλο πλανήτη.

Διάβασα ότι ένα Ειρηνοδικείο διέγραψε το χρέος άνεργης. Αν περνάει από το μυαλό σας ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε σας, απατάσθε! Να σας λείπουν οι σκέψεις του τύπου: "Στη Λάρισα αδερφές μου, στη Λάρισα"!

Ποια είναι τα νέα από τη Γαλλία; Τι άλλο; Ελλάς-Γαλλία συμμαχία. Θα μου πείτε αυτό κυκλοφορεί χρόνια στην πιάτσα. Ήταν ανάγκη να πάει ως εκεί ο ΓΑΠ; Τι να σας πω; Ένα δίκιο το έχετε…

Σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Γαλλία ερωτήθηκαν για το αν θεωρούν τους πολιτικούς τους διεφθαρμένους. Τρεις στους τέσσερις Γάλλους απάντησαν ότι οι πολιτικοί της χώρας τους είναι "μάλλον διεφθαρμένοι". Είδατε; Οι Γάλλοι έχουν ακόμη τις αμφιβολίες τους. Σε αντίθεση από εμάς που για τους δικούς μας πολιτικούς μια σιγουριά την έχουμε…

Μην βιαστείτε. Με την άνεσή σας. Δόθηκε παράταση για την πληρωμή της για την πρώτη δόση της εισφοράς αλληλεγγύης έως τις 6 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή που μας πέρασε είχε γενέθλια η Μαργαρίτα Παπανδρέου η οποία μέχρι τώρα υπήρξε νύφη πρωθυπουργού, σύζυγος πρωθυπουργού, μάνα πρωθυπουργού. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να έχει και τον τίτλο της χήρας πρωθυπουργού…
Άτιμη Δήμητρα, τι πήγες κι έκανες;

Υπομονή, θα περάσει η εβδομάδα και όλα θα είναι και πάλι καλά. Ως γνωστόν τα Σαββατοκύριακα ο Βενιζέλος δεν ανακοινώνει μέτρα!

Α, παραλίγο να το ξεχάσω. Από σήμερα αρχίζει η χορήγηση της φοροκάρτας. Δε βαριέσαι… Αν μη τι άλλο δεν θα χρειαζόμαστε φορτηγό για να μεταφέρουμε τις αποδείξεις στην εφορία!

Με εκτίμηση,
Αθηνά...

πηγή: ola de palabras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου