Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες...

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα κυκλοφορήσει νέο δίσκο μέσα στο χειμώνα του 2012, σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.
Ύστερα από την πρωτοβουλία της επίσημης σελίδας του Βασίλη (www.vasilisp.com), τα μέλη της οποίας πρότειναν στον μεγάλο καλλιτέχνη να βοηθήσει νέες ιδέες και προσπάθειες, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου δέχτηκαν να γράψετε εσείς, το κοινο, τη μουσική στην δισκογραφική δουλειά τους.
Διευκρινήσεις
Καταρχήν αναμένουμε τους όρους συμμετοχής από δικηγόρο, το αργότερο μέχρι την επομένη ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/2011 οπότε θα δημοσιευθούν και οι στίχοι.***

* Ο δίσκος θα αποτελείται από 10 τραγούδια, όλα σε στίχους του ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ.
* Θα δημοσιευτούν οι στίχοι από τα 7 τραγούδια τα οποία όσοι θέλουν, θα μελοποιήσουν.
* Τα υπόλοιπα τρία δουλεύονται μουσικά από τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
* Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να μελοποιήσει ένα έως το πολύ τέσσερα κομμάτια .
* Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΟΙ οι σύνθετες, επαγγελματίες και μη, ανεξάρτητα από το αν έχουν κυκλοφορήσει η όχι κάποια δισκογραφική δουλειά.
* Τα κομμάτια θα πρέπει να είναι τραγουδισμένα συνοδεία ενός οργάνου η υποτυπώδους ενορχήστρωσης .
* Οι συμμέτοχες θα αποστέλλονται σε μορφή mp3 στην ηλεκτρονική διεύθυνση iocastis@hotmail.com έως 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 με όνομα επίθετο και τηλέφωνο.
* Κατά την διάρκεια της διαδικασίας συλλογής μελωδίων θα δημοσιεύονται από εμάς το μικρό όνομα, το αρχικό γράμμα του επιθέτου του και τα τρία τελευταία ψηφία του τηλεφώνου του ως επαλήθευση της λήψης της αποστολής.
* Ο συμμετέχων στη διαδικασία οφείλει να έχει κατοχυρώσει με επίσημο τρόπο την δημιουργία του.
Για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως
** Για να κατοχυρώσεις την μελωδία σου θα πρέπει να την ταχυδρομήσεις στον εαυτό σου, σαν συστημένη επιστολή γραμμένη σε ενα cd. Όταν παραλάβεις από το ταχυδρομείο το φάκελο τον κρατάς στο σπίτι σου κλειστό και ακέραιο με την σφραγίδα του ταχυδρομείου. Το περιεχόμενο του φακέλου (στίχοι, μελωδία, κείμενο, οτιδήποτε θέλεις να κατοχυρώσεις) μπορεί να είναι σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. ** Για περισσότερες πληροφορίες ΑΕΠΙ: 210-6857408.
** Επίσης η καλύτερη λύση είναι να επισκεφτείτε κάποιον συμβολαιογράφο να σας το κάνει αυτός...! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι δημιουργίες να δημοσιευτούν από τον συνθέτη η από τρίτον, έως την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου. Σε αντίθετη περίπτωση θα ακυρώνεται αυτομάτως η συμμετοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου