Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το λαμπερό φινάλε της Μόνικα




Η Αγγλόφωνη τραγουδοποιός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο των φετινών της Live εμφανίσεων στο Ark Festival, αφού δεν θα ακολουθήσει κάποια άλλη τον χειμώνα.

Το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου συνόδευσε το φετινό «αντίο» της Μόνικα στις ζωντανές εμφανίσεις. Η Αγγλόφωνη Ελληνίδα τραγουδοποιός δεν θα κάνει άλλη live εμφάνιση για φέτος και το Ark Festival που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12-13/9 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τραγουδοποιό και την μπάντα της να πουν το προσωρινό «αντίο». Το Ark Festival που είχε και φέτος την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, καθώς και τις δύο ημέρες ήταν τα εισιτήρια «sold out», έκλεισε με την Μόνικα, η οποία δεν ήθελε να σταματήσει να τραγουδά.

Το αποκορύφωμα της συναυλίας ήταν όταν η Ελληνίδα ερμηνεύτρια κατέβηκε από τη σκηνή και βρέθηκε ανάμεσα στον κόσμο, τραγουδώντας μαζί του τη μεγάλη της επιτυχία, «Yes, I do». Ο λόγος που η Μόνικα δεν θα κάνει άλλη Live εμφάνιση για φέτος, είναι το ταξίδι του Κρίτωνα Μπελώνια στο Λονδίνο. Ο Μπελώνιας είναι βασικό μέλος της μπάντας αφού παίζει τύμπανα και οι υπόλοιποι δεν επιθυμούν φετινές εμφανίσεις χωρίς αυτόν. Η Μόνικα μάλιστα, αφιέρωσε αρκετά από τα τραγούδια που ερμήνευσε στον Μπελώνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου