Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αρλέτα στις 5 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο


Το Ηρώδειο επέλεξε η Αρλέτα για την μοναδική συναυλία που θα δώσει στην Αθήνα. Η στιχουργός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και μουσικόςοδηγήσει σε μια μουσική αναδρομή με κομμάτια που αγαπήθηκαν από όλο τον κόσμο.

Η Αρλέτα, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του πρωτοποριακού - για τη δεκαετία του ΄60 - "νέου κύματος" και στη συνέχεια η μουσική της πορεία ακολούθησε πολύ διαφορετικούς & ενδιαφέροντες δρόμους.

Η Αρλέτα είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές Ελλήνων ερμηνευτών, τραγουδάει με το δικό της μοναδικό τρόπο, όλα εκείνα τα τραγούδια που θυμόμαστε και νοσταλγούμε. Όλα όσα μας συγκίνησαν και τ’ αγαπήσαμε. Αξέχαστες ερμηνείες που μας ξυπνάνε συναισθήματα χαράς, αλήθειας, γοητείας και ομορφιάς.

Η ιδανική ερμηνεύτρια ενός ολόκληρου μουσικού ρεύματος, επί σκηνής στο Ηρώδειο θα θυμηθεί παλιές και πιο πρόσφατες μουσικές διαδρομές μαζί με αγαπημένους φίλους.

Συμμετέχουν: Νένα Βενετσάνου, Κώστας Καράλης, Μανώλης Μητσιάς, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος και Πετρολούκας Χαλκιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου