Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ



Συναυλίες και μουσικές παραστάσεις γνωστών καλλιτεχνών αναμένεται να ζεστάνουν το κλίμα της Αθήνας το φετινό Σεπτέμβρη. Παρόλο που φέτος οι συναυλίες ήταν λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά, τα ενδιαφέροντα μουσικά συμβάντα δε λείπουν από το μουσικό πρόγραμμα.

Καλλιτέχνες όπως οι Φαραντούρη, Σαββόπουλος, Ξαρχάκος, Σπανουδάκης, Μικρούτσικος, Κατσιμιχαίοι, Πυξ Λαξ, Ιωαννίδης και Χατζηγιάννης πρόκειται να γεμίσουν τις φθινοπωρινές βραδιές των μουσικόφιλων σε χώρους όπως το Ηρώδειο και το Θέατρο Λυκαβηττού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 30/8 με ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Γκάτσου, από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Τα έσοδα αυτής της παράστασης θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ/ΝΟΣΤΟΣ.

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο και θα παρουσιάσει παλιές και νέες μελωδίες του.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, οι Ελλη Πασπαλά, Μάρθα Φριντζήλα, Ηρώ Σαΐα και η Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, θα συνοδεύσουν τη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην οποία θα παρουσιάσει έργα Θεοδωράκη, Χατζιδάκι και δικά του. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο Σωματείο "Μαζί για το Παιδί".

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος θα παρουσιάσει την προσέγγισή του πάνω στις κωμωδίες του Αριστοφάνη "Αχαρνής" και "Πλούτος". Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στοΤαμείο Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων.

Στο θέατρο Λυκαβηττού θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου οι Πυξ Λαξ θα τραγουδήσουν στο Terra Vibe της Μαλακάσας.

Η συναυλία των αδερφών Κατσιμίχα θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεΐκου. Εκεί πρόκειται να τραγουδήσει και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στις 7 Σεπτεμβρίου.

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, θα τραγουδήσει η Δήμητρα Γαλάνη με τον Vasilliko.

Το Φεστιβάλ Πέτρας της Πετρούπολης περιλαμβάνει συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου με τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μίλτο Πασχαλίδη (3/9), του Βασίλη Παπακωνσταντίνου (5/9) και της Γλυκερίας (15/9). Στο Φεστιβάλ Παπάγου θα πραγματοποιήσουν συναυλίες η Φωτεινή Δάρρα (12/9), ο Νίκος Πορτοκάλογλου (19/9) κ.ά. ενώ και το ARK FESTIVAL συμπεριλαμβάνει αγαπημένα ονόματα, που θα τραγουδήσουν 12 και 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολις, όπως οι Μόνικα, Locomondo, Maraveas Ilegal, The Berger Project feat., Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσα Μποφίλιου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Imam Baildi, Πάνος Μουζουράκης, Ska Bangies και Gaudi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου