Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΟΝ ΣΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ Amy Winehouse «Back to Black»



Πρώτο σε πωλήσεις στην Αγγλία για τον 21ο αιώνα έγινε το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της Amy Winehouse «Back to Black» σύμφωνα με την πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση των Charts. Το άλμπουμ έχει πουλήσει 3,26 εκατ. δίσκους ξεπερνώντας το ρεκόρ του μέχρι πρόσφατα πρώτου στην λίστα των πωλήσεων James Blunt. Και όλα αυτά τρεις βδομάδες μετά τον θάνατό της στο σπίτι της στις 23 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, το «Back to Black» το οποίο κυκλοφόρησε το 2006 πούλησε 3.260.000 αντίτυπα αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον James Blunt και το δίσκο του «Back to Bedlam» που είχε πουλήσει 3.250.000 αντίτυπα.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει αφιέρωμα στην Amy Winehouse στα βραβεία του MTV που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο θα παρουσιάσει ο Tony Bennett. Ενώ παράλληλα το ντουέτο της που είχε κάνει πριν το θάνατό της με τον Bennett θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα που οι γονείς της Winehouse ίδρυσαν για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν προβλήματα εθισμού.

Η Amy Winehouse πέθανε στο σπίτι της στις 23 Ιουλίου στα 27 της χρόνια. Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου