Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΙΡΙΑ - ΚΑΝΤΙΑ


Ο Επαγγελματικός Τουριστικός Σύλλογος Ιρίων –Κάντιας στην προσπάθειά του για να μην χαθεί η γιορτή της Αγκινάρας,μια παράδοση 20 χρόνων,διοργανώνει φέτος ένα τριήμερο εκδηλώσεων στις 27-28 και 29 Μαίου 2011,με διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.
Φέτος, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής διοργανώνουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις:
•Πρόγραμμα εκδηλώσεων 2011
Όλο το τριήμερο:
Περίπτερο στην πλατεία Ιρίων με κατασκευές των παιδιών του δημοτικου Σχολείου. Απολαύστε στις ταβέρνες του χωριού, φρέσκο ψαράκι, τοπικά κρεάτα και φυσικά υπέροχες σπεσιαλιτέ με την Αγκινάρα Ιρίων, φρεσκομαγειρεμένη με χίλιους δυο τρόπους! Σε κάθε γεύμα κι ένα πιάτο - σπεσιαλιτέ, δώρο από τους τοπικούς εστιάτορες!
Παρασκευή 27 Μαΐου 2011
7 το απόγευμα Πλατεία Ιρίων Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα παιδιά
Σάββατο 28 Μαΐου 2011
6 το απόγευμα Γήπεδο Ιρίων Ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Ιρίων - Αγκιναριακός (παλαίμαχοι) 8 το βράδυ Πλατεία Ιρίων Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιρίων
Κυριακή 29 Μαΐου 2011
11 το πρωί Ποδηλατοδρομία Εκκίνηση από το λιμανάκι των Ιρίων και τερματισμός στον Πύργο της Κάντιας (7χλμ.)
Τα παιδιά μπορούν να κάνουν στάση ή να τερματίσουν στα 3χλμ. στην Πλατεία Ίριων. Θα βρείτε εκεί το Περίπτερο με κατασκευές των παιδιών του δημοτικου Σχολείου Μετά το τέλος της ποδηλατοδρομίας Πύργος Κάντιας Χορευτικό από το Σύλλογο Άργους ‘Ελληνική Παράδοση’
Κυριακή 29 Μαΐου 2011
6 το απόγευμα αγώνας σκυταλοδρομίας(απο το λιμανάκι και τερματισμός στην πλατεία Ιρίων) 8 το βράδυ Λιμανάκι των Ιρίων Χορευτικό με παραδοσιακές στολές από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ιδρυμα "Β. Παπαντωνίου" (ΠΛΙ) Παράλληλα, το τριήμερο αυτό, οι Ταβέρνες της περιοχής,για να στηρίξουν την όλη προσπάθεια,θα έχουν εμπλουτίσει το menu τους με πολλά παραδοσιακά πιάτα με βάση την αγκινάρα,προετοιμασμένα με κέφι και μεράκι με αγνά και σπιτικά υλικά.Σας περιμένουμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου