Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Palabras Aire...

Τελικά η υπόθεση των υποβρυχίων μπάζει από παντού νερά.

Κοινωνικά προγράμματα χαμηλού κόστους αναζητά ο Γιωργάκης. Για παράδειγμα θα δίνει την δυνατότητα στους ανέργους να εργάζονται εθελοντικά.
Στους χαμηλοσυνταξιούχους θα παρέχει μια φορά το μήνα την δυνατότητα να δουν από κοντά πως είναι το ψητό κοτόπουλο.
Στους άπορους θα παρέχεται η δυνατότητα να στέκονται επί δίωρο έξω από μία τράπεζα ώστε να μην ξεχάσουν το σχήμα και το χρώμα του χρήματος.
Τέλος στους πολύτεκνους κάθε Πάσχα θα τους προσφέρεται ένα κουτί προφυλακτικά.

Αυτό το Standard & Poor's θα μπορούσε να σημαίνει πως είσαι βεβαιότατα φτωχός. Τέλος πάντων, υποβάθμισε και άλλο την Ελλάδα. Η είδηση είναι ότι είχε και πιο κάτω...

Επειδή έχω λογαριασμό σε μία από τις τράπεζες που υποβάθμισε η S & P πρέπει να αισθάνομαι θιγμένη;

Έσπασε αγωγός στο Μόρνο. Τελικά αυτό είναι το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.

Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο ήταν το έλλειμμα του 2010, αλλά μάλλον δεν θα μας εκπλήξει ευχάριστα και θα είναι πάλι διψήφιο.

Σας έχει τσακίσει η οικονομική κρίση και βρίσκεστε σε απελπισία; Δε χρειάζεται να σκάτε πια. Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε σύντομα; Τσάμπα όνειρα κάνετε. Είστε «γαύροι» και περιμένετε τη φιέστα για να πανηγυρίσετε το πρωτάθλημα; Με την όρεξη θα μείνετε. Γιατί; Γιατί αγαπητοί φίλοι… στις 21 Μαΐου έρχεται το τέλος του κόσμου!
Δεν το λέω εγώ, αλλά ένας… περίπου συνομήλικος του επίτιμου από την Αμερική, ο οποίος μελετά εδώ και 70 χρόνια τη Βίβλο και κατέληξε στο συμπέρασμα πως σε 52 μέρες θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπείτε στο newsit.gr και διαβάστε περί τίνος πρόκειται.

Το να συζητάει η κυβέρνηση για θέματα κοινωνικής πολιτικής μου θυμίζει παρέα φιλάθλων που κάνει κριτική στον Μουρίνιο.

Μην κόβετε ξύλα για του χρόνου, δεν θα αυξηθεί η φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Λιγότερα μαθήματα και περισσότερες ώρες διδασκαλίας θα έχει το νέο Λύκειο. Γιατί δεν το συγχωνεύουν με το Δημοτικό;

Σε δέκα μέρες θα έχει καθαρίσει η Θεσσαλονίκη από τα σκουπίδια, λέει ο
Μπουτάρης. Για τα σκουπίδια του δρόμου λέει μόνο...

Εκπομπή στην ΕΡΤ θέλει η Εκκλησία της Ελλάδος. Εάν την πάρει τελικά, την επόμενη φορά μην ρίξετε κέρματα στο παγκάρι, θα τα παίρνουν από το ανταποδοτικό τέλος στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Αυτό το πλαίσιο που μας καθιστά όλους εν δυνάμει δωρητές οργάνων δεν το επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, εντάξει;

Στις 15 Απριλίου, δηλαδή μία μέρα πριν το Σάββατο του Λαζάρου, δηλαδή λίγο πριν το Πάσχα, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και μέτρων. Για να πέσουμε όλοι στα γόνατα, να κάνουμε το σταυρό μας και να γιορτάσουμε το Πάσχα με κατάνυξη.

O Πεταλωτής είπε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα εις βάρος μισθωτών, ούτε θα γίνει ανασχηματισμός. Ξέχασε να διαψεύσει και τις φήμες για υποτίμηση της δραχμής.

Λέτε να επέμβει το ΝΑΤΟ στην Κερατέα;

Με εκτίμηση,
Αθηνά…