Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΡΟΚ Α ΜΠΙΛΥ Ο ΖΟΥΜΕΡΟΣ


Το 1ο ΕΠΑΛ & το 1ο ΣΕΚ Άργους με την στήριξη της ΔΗΚΕΠΑ, παρουσιάζουν την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 & ώρα 12 το μεσημέρι στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους το πρωτότυπο παραμύθι-μιούζικαλ «ΡΟΚ – Α – ΜΠΙΛΥ Ο ΖΟΥΜΕΡΟΣ !» της συγγραφέως Αργυρώς Αγγελοπούλου σε μουσική του Τόλη Κετσελίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του 1ου ΕΠΑΛ & του 1ου ΣΕΚ Άργους. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

λίγα λόγια για το παραμύθι:
Ο Μπίλυ, μια μικρή ρώγα σταφύλι, δραπετεύει από το τσαμπί του για να ζήσει την περιπέτεια. Στο ταξίδι του, μέσα από κωμικές, τρυφερές, μα και επικίνδυνες καταστάσεις, συναντάει ανεπανάληπτους χαρακτήρες και εκτιμώντας την αξία του κάθε πλάσματος μέσα από την διαφορετικότητα τους, ανακαλύπτει τη σημασία των πραγματικών φίλων. Δεν θα διστάσει να φτάσει ακόμα και μέχρι τα βάθη της θάλασσας για να κερδίσει την αγάπη.

λίγα λόγια για την έκδοση:
Το βιβλίο των εκδόσεων Spicy έχει την χορηγία του ραδιοφωνικού σταθμού ΔIEΣΗ, το σχολιάζει η Μάρα Μεϊμαρίδη και το προλογίζει ο Κώστας Φέρρης. Συνοδεύεται από ένα CD με 18 τραγούδια στα οποία πρωταγωνιστούν και τραγουδούν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Έλντα Πανοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Πένυ Ξενάκη, Σοφία Βόσσου, Βάσια Τριφύλλη, Γιάννης Γιοκαρίνης, Τζίμης Πανούσης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Μπέζος και Φιόνα Τζαβάρα.

λίγα λόγια για την παράσταση:
Μια παράσταση – μιούζικαλ για … μικρούς μικρούς, … λίγο μικρούς & … μεγάλους μικρούς!
Ελάτε να γνωρίσετε τον Μπίλυ και την Νέλλη, τους μικρούς πρωταγωνιστές της ιστορίας μας, να τους δείτε και να τους ακούσετε να σας αφηγούνται την μεγάλη τους περιπέτεια ζωντανά, να μιλήσετε μαζί τους αλλά και να χορέψετε στους ρυθμούς των τραγουδιών τους, μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι με κούκλες!
Σας περιμένουμε στην παρέα μας. Στη συντροφιά μας θα είναι η τραγουδίστρια Πένυ Ξενάκη, η συγγραφέας Αργυρώ Αγγελοπούλου, ο μουσικός Τόλης Κετσελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου