Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Palabras Aire...



Καλημέρα σας! Και σήμερα η γη γυρίζει, μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα.

Πέθανε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Σε ηλικία 79 ετών.
70 ταινίες, 7 άνδρες, 8 γάμοι και 2 υπέροχα μάτια.
Αλήθεια, τι γίνεται ο λογαριασμός σου στο twitter ή στο facebook όταν πεθαίνεις; Κάτι μεταξύ φαντάσματος και μνημείου υποθέτω.

Στο σφυρί το πατρικό του Τόλη. Ας είμαστε ρεαλιστές και ας πληρώσουμε μεγάλε...

Να σας πληροφορήσω για να κοιμηθείτε ήσυχοι ότι στα καύσιμα δεν υπάρχει αισχροκέρδεια. Το είπε ο Ρόβλιας και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να τον αμφισβητήσω.
Απλά οι τιμές έχουν μια τάση και συνήθεια να ανεβαίνουν. Όχι μόνο όταν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου αυξάνονται αλλά και όταν (και κυρίως) όταν αυτές μειώνονται.
Έχουν, πώς να το πω, ένα κόμπλεξ κατωτερότητας οι τιμές και δεν μπορούν να είναι στα χαμηλά.

Μέσα σε πέντε χρόνια οι καπνιστές μειώθηκαν κατά 10%. Υes YOU can!

Η κυβέρνηση βρήκε συμβούλους αποκρατικοποιήσεων, αλλά ίσως πρέπει να κάνει το βήμα και να δει έναν ψυχαναλυτή.

Η επίσημη ανεργία σε λίγο καιρό θα είναι στο 16,5% κινούμενη ανοδικά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Πολύ πιθανόν στο τέλος της χρονιάς η κυβέρνηση να πιάσει τον στόχο που είχε περιγράψει ο Λοβέρδος. Το 20%!

Παρεμπιπτόντως ο Τσοχατζόπουλος κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά του περιοδικού Spiegel το οποίο δεν θα μπορεί να αναφέρει πλέον το όνομά του. Η απόφαση του δικαστηρίου στηρίχτηκε στο δεδικασμένο της υπόθεσης Γιώργος Νταλάρας κατά Τζίμη Πανούση…

Ντόρα: "Για μένα είναι εφιάλτης οι 200.000 άνεργοι που προσετέθησαν το τελευταίο διάστημα από τον ιδιωτικό τομέα". Θαρρώ τα αισθήματα είναι αμοιβαία Ντόρα μου.

Πάγκαλος: "…Αυτή η λογική οδηγεί στη δολοφονία μου, η απόρριψη με τον τρόπο που γίνεται από το ΣΥΡΙΖΑ, με τις λέξεις που χρησιμοποιεί ο κ. Τσίπρας στον Τύπο, οδηγεί στη δολοφονία μου. Υποδεικνύει. Τον προειδοποιώ, θα έχει μεγάλη ευθύνη για οποιαδήποτε πράξη γίνει εναντίον μου".
Ο Τσίπρας λοιπόν έχει την ευθύνη για την μελλοντική δολοφονία του Πάγκαλου. Προφανώς τα τριγλυκερίδια είναι η μυστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα οποία λειτουργούν με τον ίδιο ύπουλο τρόπο που λειτουργεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος όχι μόνο του Πάγκαλου αλλά όλης της κυβέρνησης.

Ο Τσίπρας έστειλε επιστολή στον Γιώργο και χαρακτηρίζει «χυδαίο τον ρόλο του Πάγκαλου». Μιλάμε για ριάλιτι τώρα...

Ο ΓΑΠ είπε ότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα οδηγούσε τράπεζες σε κατάρρευση. Αυτό δεν ακούγεται απαραιτήτως κακό.

Το «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» έχει βγει για τον Καντάφι;

Είναι έξυπνο μέτρο η περικοπή του ΕΚΑΣ από χιλιάδες συνταξιούχους. Ακόμα και αν κάνει προσφυγή, ο συνταξιούχος, δεν θα φτάσει ολόκληρος στο δικαστήριο. Θα πάει είτε η ψυχή, είτε το σώμα. Όχι και τα δύο μαζί.

Κάτι εκατομμύρια έχει ξοδέψει το ελληνικό κράτος (που τα παίρνει από τις συντάξεις και τους μισθούς) για να φυλάει η αστυνομία κάτι μπουλντόζες στη Κερατέα.
Για τέτοιες δουλειές υπάρχουν λεφτά και η τρόικα δεν γκρινιάζει. Για καμιά γάζα στα νοσοκομεία υπάρχει η οικονομική στενότητα.

Με εκτίμηση,
Αθηνά…