Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Palabras Aire...

Βόας δάγκωσε μοντέλο και λίγα λεπτά αργότερα πέθανε από δηλητηρίαση.
Όοοοοοχι το μοντέλο. Ο βόας.
Το περιστατικό συνέβη στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια φωτογράφησης..
Το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό που τα δόντια του φιδιού τρύπησαν το εμφύτευμα της σιλικόνης που περιείχε το στήθος του μοντέλου.
Το μοντέλο και γνωστή πορνοστάρ του Ισραήλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αντιτετανικό ορό ενώ το φίδι μετακόμισε σε τόπο χλοερό, σε τόπο αναψύξεως.
Θου Κύριε…

Λόγω Ιαπωνίας δεν μας απασχολεί και τόσο, όμως το Καντάφι-Αντικαθεστωτικοί ήταν διπλό στο ημίχρονο, αλλά πάει για άσο τελικό...
Εν τω μεταξύ ο γιος του Καντάφι ζητά πίσω τα χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία Σαρκοζί. Στο τέλος θα ζητήσει πίσω & το αυτόγραφο που έδωσε στον ΓΑΠ.

Ο Καρατζαφέρης δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία αλεξίσφαιρα γιλέκα. Στις επόμενες εκλογές θα τους το υπενθυμίσει μέσω Τελε Σίτι τραγουδιστά: "Το γιλεκάκι που φοράς, εγώ τόχω ραμένο"…
Αλήθεια, τα σχολεία, έστω και συγχωνευμένα, θα λειτουργούν ή θα περιμένουν και αυτά κάποια χορηγία; Επί παραδείγματι 1ο Δημοτικό σχολείο Άνω Ραχούλας – Siemens.

Παλιότερα είχες 2 κινητά. Ένα για τον παράνομο δεσμό & ένα για τους υπολοίπους. Πλέον πρέπει να πάρεις & τρίτο για να σε βρίσκει ο Τειρεσίας.

Τρίχρονο αγοράκι στη Βρετανία υποβλήθηκε σε απεξάρτηση από το αλκοόλ. Λέγεται ότι όταν ρωτήθηκαν οι γονείς του πως έγινε το μωρό αλκοολικό απάντησαν: "Το μαγαζί μας είναι κάβα, όχι γαλακτοπωλείο".

Αγόρασα ένα φόβο διαρκείας για τον αντιδραστήρα 2 σε τιμή ευκαιρίας.
Για να ξορκίσω αυτόν τον φόβο παραληρώ και ρωτώ: Το Φουκουσίμα κάνει ρίμα με τη Χιροσίμα, ε;

Ο Καπελέρης του ΣΔΟΕ ανέλαβε γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, αρμόδιος για τα έσοδα. Καθετοποιημένες λύσεις.
Α, να μην το ξεχάσω: Το ΣΔΟΕ έκανε έλεγχο στη Τζούλια. Όχι σωματικό.

Το οικονομικό κόστος του σεισμού είναι για την Ιαπωνία 200 δις δολάρια, σχεδόν δύο μνημόνια δηλαδή.
Σ’ αυτό το σημείο ο Γιαπωνέζος πρωθυπουργός θα σας έλεγε ότι ο ΓΑΠ είναι ένας τυχερός πρωθυπουργός

Ανακουφισμένη από την επιμήκυνση η κεφαλαιαγορά σημειώνει άνοδο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε καινούργιες γιάφκες σε Αθήνα και Βόλο.

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά στη μάχη των Βρυξελλών νίκησε η Ελλάδα. Οι γερμανικές ταξιαρχίες τράπηκαν σε άτακτο φυγή.
Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει ο κόσμος να φάει αλλά η ψυχολογία του νικητή κάνει πιο ανεκτή την πείνα.
Βέβαια σε αυτή τη νικηφόρα μάχη είχαμε φυσικά και κάποιες μικροαπώλειες. Περίπου το 90% των Ελλήνων.
Ο Σαμαράς,όπως ήταν φυσικό, αμφισβητεί το αποτέλεσμα της σύρραξης. Ελπίζει ότι κερδίσαμε μία μάχη αλλά στο τέλος θα χάσουμε τον πόλεμο.
Αυτό ήταν αρκετό, ώστε η "φίλη και μέχρι πρότινος συναγωνίστρια" Ντόρα Μπακογιάννη να δηλώσει ότι οι αποφάσεις των Βρυξελλών ήταν πολύ θετικές.

Αν κατά το restart της οικονομίας, μας ζητήσει password, ας δοκιμάσουμε το "Αντιμνημώνης Σαμαράς".

Με εκτίμηση,
Αθηνά…