Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

MEMPHIS NEWS





Οι υπέρμαχοι της σωστής διατροφής και της μεσογειακής δίαιτας την Καθαρή Δευτέρα με κίνδυνο της ζωής τους κατέφυγαν εις τας παριφάς του όρους Αρτεμισίου δια να γιορτάσουν την αρχή της Σαρακοστής.
Αφού κατάφεραν να αποφύγουν τα μπλόκα - γιατί μετέφεραν: κρασάτο χταποδάκι της Κατερίνας, που πρέπει να ρώτησε 167 φορές αν μας αρέσει το φαγητό της , σκούρος χαλβάς βορείου Αφρικής της Άννας καθώς και το gourmet έδεσμα σπανάκι με σουπιά στο μελάνι της, γαρίδες ανοικτής θαλάσσης του Χάρη ψητές από τον Βασίλη στο τζάκι, γαριδομακαρονάδα με πιπερίτσα καυτερή της γνωστής οικογενείας, καραμελέ κρέμα στο ζουμί της κ.ά. - αποδεκάτισαν τα πάντα και χαλάρωσαν στο τζάκι ακούγοντας τις κουβέντες καθώς τα παιδιά έκαναν τα αθλήματα τους και το κανίς -που λογικά τώρα που τα γράφω μάλλον έχει πεθάνει- να ακολουθεί το μαραθώνιο που είχε αφετηρία το τζάκι και τερματισμό στη κουζίνα μετά από 752 γύρους. Έφυγαν άρον άρον γιατί η Νατάσα ανακοίνωσε ότι κλείνει η εθνική και τουλάχιστον ακούστηκε και η ατάκα της ημέρας :"Τώρα που αδυνάτισε τη σηκώνει τη σημαία ο Βαγγέλης".
Καλή Σαρακοστή σε όσους την κάνουν γιατί ο γράφων θα τηρήσει τη γνωστή στάση της αντίστασης στις φυτικές ίνες και τα φυτικά λιπαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου