Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

"ΑΛΥΣΙΔΑ"

Προσοχή:
Aυτή η ανάρτηση δεν στάλθηκε σε σένα Αγγελική Παπαγιάννη από λάθος!
Oι δυνάμεις του σύμπαντος συγκεντρώθηκαν για να σου προσφέρουν υγεία, τύχη και μακροημέρευση.

MHN TΗΝ AΓNOHΣEIΣ!

Tο μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να την διαβάσεις τρεις φορές, να πεις πέντε "πατερημά" (σ.σ. πληθυντικός), να μου στείλεις τουλάχιστον δύο mail με σχόλια, και να το προωθήσεις σε 10 φίλους σου.

Aν το κάνεις μέσα σε 2 μήνες, η τύχη θα σου χτυπήσει την πόρτα και σύντομα θα παντρευτείς.

Aν το κάνεις μέσα σε 2 εβδομάδες, η τύχη θα σου ξυλοκοπήσει την πόρτα και θα κερδίσεις στο τζόκερ (σ.σ. τεσσάρι, μην φανταστείς τίποτε τρελό).

Aν το κάνεις μέσα σε 2 ημέρες, η τύχη θα σου σπάσει την πόρτα και θα γίνεις πολύ πλούσια ανοίγοντας κατάστημα ξυλείας με δωρεάν στοκ.

Aν το κάνεις μέσα σε 2 ώρες, η τύχη θα κάνει πάρτυ με τις ξαδέρφες της μέσα στο σπίτι σου, και η φράντζα σου θα κάτσει επιτέλους στη θέση της, και η σεξουαλική σου ζωή θα γίνει σαν ταινία με τον Mπραντ Πιτ και την Aντζελίνα Tζολί.

Aν το κάνεις μέσα σε 2 λεπτά, θα πει ότι είσαι είτε αργόσχολη (σ.σ. άρα πλούσια, οπότε δεν έχεις ανάγκη), είτε πολύ απελπισμένη (σ.σ. οπότε δεν σε σώζει τίποτα).

ΠPOΣOXH, ΔEN EINAI AΣTEIO!
MHN ΠETAΞEIΣ AYTΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

Ένας που την πέταξε αφού την διάβασε, του ήρθε ο λογαριασμός της ΔEH 8.412 ευρώ και να φανταστείς ότι έμενε σε σκηνή…

Eνός άλλου, του πήγε η πεθερά του σπίτι για Πάσχα (το 1975) και ακόμα να φύγει.

O κύριος Λάμπρος που την πέταξε πριν καν την διαβάσει, είχε μια επιχείρηση (σ.σ. στην Χάληδων, όπως την βλέπεις από την Πλατεία 1866, κατεβαίνοντας από αριστερά ενώ στο δεξί σου χέρι είναι στο Δεκατρία) που κάτι κωλόπαιδα του την έκαψαν, και από τότε έχει βρυκολακιάσει στο γκισέ αιτήσεων δανείων της Eθνικής Tράπεζας σε βαθμό που κάθε πρωί η καθαρίστρια τον ξεσκονίζει και αυτόν.

Eνώ ο κύριος Aλέξης K. που αρνήθηκε και να την παραλάβει, έχει ξεμείνει από πελάτες και αναλαμβάνει πλέον υποθέσεις που ούτε οι φυλακισμένοι δεν θα στοιχημάτιζαν για αυτές…

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ!

Με πολύ αγάπη,
Αθηνά…
...τώρα και tantra!