Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Palabras Aire...

Τελικά, όπως λέει και ο μαρτυριάρης φίλος του Γιωργάκη, ο Στρος Καν, την ώρα που ο αντιεξουσιαστής Γιωργάκης μας διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουμε υποτελείς του ΔΝΤ πίεζε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό να μας αναλάβει.
Εμένα ουδόλως με ενδιαφέρει τι είπε ο Γιώργος με τον Στρος Καν, αλλά τι είπε με τον Καραμανλή εκείνη την ώρα που κλείστηκαν οι δυο τους στο Μαξίμου, όταν παραλάμβανε τα κλειδιά του μαγαζιού.

Ο Γιώργος πήγε Βερολίνο. Συνέβαινε από παλιά. Όταν έπεφτε πείνα κάποιος έπρεπε να φύγει για Γερμανία.
Το Μέρκελ-Γιώργος είναι στο πρόγραμμα του Champions League;

Η Μέρκελ δεν μας κουρεύει το χρέος, αλλά μας χαϊδεύει απαλά το κεφάλι, εκφράζοντας την πίστη ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
Έχω βαρεθεί να βλέπω τη φωτογραφία του Γιώργου και της Μέρκελ με χαμόγελα και τεντωμένα δάχτυλα Σαν χορευτικό ντουέτο είναι.
Μαυροφορεμένοι και οι δύο. Ποιος να πενθεί περισσότερο; Ο Γιώργος ή η Μέρκελ;
Αχ αυτή η σημειολογία.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου κυβέρνησε τη χώρα μετά τους Γερμανούς και ο Γιώργος Παπανδρέου πριν τους Γερμανούς.

Tα μαχητικά του Καντάφι βομβάρδισαν την Τρίπολη και σκότωσαν 160 ανθρώπους. Αν ήταν αμερικανικά θα είχαμε βγει στους δρόμους.
Απορώ γιατί στην Ελλάδα λέγαμε τον Πινοσέτ δικτάτορα, αλλά τον Καντάφι "ηγέτη της Λιβύης".
Νισάφι με τον Καντάφι...

Κυρία Πιπιλή μου, κύριε Μαρκογιαννάκη μου, μα είναι δυνατόν στη Βουλή να μαλώνετε για τις μπαλωθιές χωρίς κουμπούρια στα χέρια;
Μισή χαρά.

Αφού ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τη βία στα γήπεδα, ας το αποδείξει εμπράκτως με την απουσία του από τις θέσεις των επισήμων.

Ανέκδοτο: Ήταν ένας Γάλλος, ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας. Και οι τρεις, κάλυπταν τον Κατσουράνη!

Θυμάστε ποιο θα ήταν το μεγαλύτερο μητροπολιτικό πάρκο;
Ναι, ναι… το αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Απλά από το πολύ fast και το ανάλογο fuck αντί για δέντρα θα ξεφυτρώσουν κτίρια. Και για να είναι συνεπής και ο Γιωργάκης με την πράσινη ανάπτυξη θα βάψουν τις πόρτες πράσινες.

Πρόταση για φιλική συγχώνευση από την Εθνική, φιλικές συζητήσεις με τον Στρος Καν, το παν σε αυτόν τον κόσμο είναι η φιλία.
H διοίκηση της Alpha Bank απέρριψε εκ νέου την πρόταση της Εθνικής.
Το λέω μήπως θέλετε να δοκιμάσετε εσείς.

Έτσι όπως πάει στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Το Νησί» θα γλιτώσουν από τη λέπρα, αλλά θα προσβληθούν από τη γρίπη του Αβραμόπουλου.

Δεν είναι συντονισμένη η κυβέρνηση, όπως λέει ο άνθρωπος που έτρωγε μαζί μας, ο Πάγκαλος. Φαντάσου να ήταν και συντονισμένη τι θα μας είχαν κάνει.
Υπάρχει, σου λέει, ασυνεννοησία στην κυβέρνηση. Για να λυθούν τα προβλήματα, μήπως είναι καλύτερο να συζητούν όλοι στα αγγλικά;

«Βιενέζικο κρουασάν» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το πρωί της Κυριακής! Στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης... Και... Το Ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει 2,65 εκατ. ευρώ για την εξυπηρέτηση δανείου του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και αναλαμβάνει την απευθείας εξόφληση των δανείων που καταπίπτουν, καθώς χορηγήθηκαν με την εγγύησή του.

Με εκτίμηση,
Αθηνά…