Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Palabras Aire...

Μετά από το "έχουμε ανάγκη, αλλά και αξιοπρέπεια" του Πεταλωτή, αντί δηλώσεων εκπροσώπου η κυβέρνηση θα παίζει Καζαντζίδη.

Αλλά το βλέπεις ρε παιδί μου στο δρόμο, έχει αναπτερωθεί το ηθικό. Περπατάμε αλλιώς, μέσα στη μαγκιά, μετά την απάντηση στην τρόικα.

Διαψεύδει ο Γιάννης Μπέλτσιος τα δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία τον εμφανίζουν να λειτουργούσε ως ο ταμίας του Άκη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση με τα Γερμανικά υποβρύχια.
Και αυτός ο Άκης που πάει και τους βρίσκει τους συνεργάτες...Του χαλάνε το προφίλ...

Μίζες για αεροπλάνα, άρματα, υποβρύχια. Είναι να απορείς που η Ελλάδα δεν δοκίμασε να πάει στο διάστημα.

Πάει, τον Γιώργο, θα τον χάσουμε από τη χώρα σύντομα. Θα είναι στη Χάγη, μάρτυρας για τους συντρόφους της Διεθνούς.
Το Δικαστήριο της Χάγης ας μεταφερθεί στην Ευελπίδων, μην τραβιέται συνέχεια έξω ο Γιώργος να καταθέτει για τους συντρόφους της Διεθνούς...

Αστεροειδής μπορεί χτυπήσει τη γη τον Απρίλιο του 2029. Αν είστε εν ζωή, λίγο νωρίτερα πάρτε δάνειο.

Δηλαδή η κυβέρνηση πληρώνει κανονικά και είπε να κυνηγήσει τους τσαμπατζήδες, ε;

Δεν είμαι σίγουρη για το ποιος κέρδισε. Ο λαός που έδιωξε τον Μουμπάρακ ή ο Μουμπάρακ που φεύγει ζάμπλουτος μετά από 40 χρόνια εξουσίας;

Οι γιατροί αποφάσισαν αναστολή της απεργίας και προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις Φαντάσου να αρχίσουν να δίνουν λάθος φάρμακα σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Λοιπόν τα καλά νέα είναι ότι πήραμε τη δόση δανείου και ετοιμαζόμαστε για Αποκριές. Τα κακά είναι ότι πρέπει να τις πουλήσουμε και αυτές για να μαζέψουμε 50 δις από αποκρατικοποιήσεις

Οι Έλληνες είναι περισσότερο αισιόδοξοι εφέτος από ότι πέρυσι. Η διαπίστωση ανήκει στον κ. Καρατζαφέρη. Τον επόμενο χρόνο θα είμαστε τόσο αισιόδοξοι που θα κάνουμε και εξαγωγές. Και γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι; Φτάσαμε σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα αδιαφορώντας για τα χρήματα. Και έχουμε όσο χρόνο θέλουμε ως άνεργοι.

Μετανάστες στην Κρήτη τρώνε αδέσποτα σκυλιά. Οι Έλληνες δεν θα πέσουν τόσο χαμηλά. Θα τρώνε μόνο συμπατριώτες Με πιστοποιητικό καθαρότητας του αίματος.

Ένας στους τρεις Ρώσους πιστεύουν ότι η γη δεν γυρίζει. Αλλά γιατί μας κάνει εντύπωση; Εδώ ένας στους δύο Έλληνες πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να κυβερνούν την Ελλάδα.

H νέα γρίπη είναι φέτος χειρότερη από πέρσι, αλλά δεν μπορεί να σκαρφαλώσει στην κορφή της επικαιρότητας γιατί η κινδυνολογία εξαντλήθηκε όλη τον περασμένο χειμώνα.
Εδώ που τα λέμε είναι εποχή αυτή για να αρρωστήσει κάποιος; Α πα πα. Μόνο αν έχεις μεταξύ των συγγενών σου τουλάχιστον ένα γιατρό, ένα φαρμακοποιό και ένα… παπά.

Τέλος οι κλινάμαξες από τα τρένα! Περιμένετε, του χρόνου θα βγάλουν και τις θέσεις.

Πάντως κρίμα που δεν έχουμε να πουλήσουμε παραλίες. Βλέπεις πήγαμε και τις χτίσαμε όλες.

Με εκτίμηση,
Αθηνά…